IMPORTANT

Vols rebre les notificacions de les noves entrades del Blog al teu correu electrònic personal? Introdueix-lo a la barra superior i ja ho tindràs! Moltes gràcies per seguir-nos!

viernes, 29 de octubre de 2010

Calendaris de competicions Temporada 2010-2011

A continuació hi trobareu els calendaris de competicions de la present temporada. Cal saber que sempre estan subjectes a modificacions, les quals les anirem avisant i actualitzant en aquest mateix blog.

Categoria Benjamí i Prebenjamí
http://www.scribd.com/doc/40434599/Calendari-Competicions-Escola


Categoria Aleví
http://www.scribd.com/doc/40434817/Calendari-Competicions-Alevi


Categoria Infantil
http://www.scribd.com/doc/40435443/Calendari-Competicions-Infantil

miércoles, 27 de octubre de 2010

Convocatòria 1ª Jornada de lliga Benjamí

El nostre equip Benjamí ja està preparat per encarar la nova temporada de competicions que començarà aquest poper dissabte 30 d'Octubre al C.N. Mataró. Esperem que tots els que hi participin gaudeixin de les experiències que els hi pot aportar la competició, ja que considerem que és un pas molt important per la seva formació i a conseqüència pel seu futur esportiu.

En el següent enllaç hi trobareu la convocatòria amb tots els detalls (hora d'escalfament, hora de inici, ordre de proves, proves per nedador).

http://www.scribd.com/doc/40223454/Convocatoria-Benjami-1-Jornada-Lliga

Molta sort!!!

jueves, 21 de octubre de 2010

Convocatòria Circuit Català de Trofeus

http://www.scribd.com/doc/39809338/Convocatoria-Circuit-Hospitalet

Enguany encetem la XII edició del Circuit Català de Trofeus, on com cada any intentarem estar a un bon nivell. Nedant a les millors sèries i finals amb els nedadors i nedadores més experimentats i donarem entrada a joves nedadors perquè es vagin introduïnt en aquesta competició d'alt nivell autonòmic i de tant en tant amb presència dels millors nedadors de l'estat.

Aquesta jornada és la del C.N. L'Hospitalet, però la competició es nedarà a les instal·lacions del C.N. Barcelona que cedeix la seva magnífica piscina ja que els primers no tenen la seva a punt per organitzar competicions.

A continuació us deixem un enllaç per poder arribar al C.N. Barcelona.
http://www.cnb.es/club-natacio-barcelona/plano.asp?id=6

miércoles, 13 de octubre de 2010

Convocatòria Granollers: Absolut, Júnior i Infantil

http://www.scribd.com/doc/39247105/Convocatoria-Granollers

En breu tindrem les sèries definitives i us podrem informar de l'hora de sortida dels diferents grups per anar a Granollers. El desplaçament el farem amb cotxes particulars, per tant, agrairíem la col·laboració dels pares en aquest desplaçament.

A la convocatòria hi podeu trobar l'hora d'inici, l'ordre de proves i les proves que neda cadascú. Els entrenadors informaran als vostres fills de l'hora de sortida definitiva en els propers dies.

martes, 5 de octubre de 2010

Competició Fons i Estils

A falta de poder tancar el calendari de competicions de la Temporada 2010-2011 per motius organitzatius amb la Federació i altres clubs, us avancem de la primera competició que ja ens arriba els propers dies 16 i 17 d'octubre a Granollers.

Es nedaran el Fons i Estils per les categories aleví, infantil, júnior i absolut, i per un altre costat es nedaran proves de diferents distàncies per nedadors de les categories infantil, júnior i absolut.

Els alevins han de nedar les dues proves perquè són obligatòries per poder classificar-se als Campionats de Catalunya d'hivern (rànquing de les 100 millors sumes de 400 lliures i 200 estils).

Els infantils han de nedar per poder puntuar per la lliga de clubs catalana i a més, per aquells que són especialistes, han de nedar per classificar-se per la final de fons del campionat de Catalunya.

Els nedadors júniors i absoluts nedaran segons les necessitats de la seva planificació per aquesta nova temporada.

La competició es farà en dues jornades, la primera el dissabte 16 d'octubre que començarà a les 15.30, i la segona el diumenge 17 d'octubre que començarà a les 10.00.

Més endavant ja us informarem de les convocatòries i hores de sortida.

MOLTA SORT per la primera competició de la Temporada i esperem veure-us a tots animant ben fort a les graderies de les piscines.

lunes, 4 de octubre de 2010

Benvinguts al Blog de Natació.

Hola a tothom! A partir d'aquest mes d'Octubre posem en funcionament el Blog de Natació del Centre Natació Mataró, on podreu trobar moltíssimes coses i informacions sobre el funcionament de la secció de Natació (Calendari competicions, horaris d'entrenament, convocatòries, notícies, etc...) i evidentment, coses relacionades amb el món de la Natació en general (notícies, articles, videos, etc...).