IMPORTANT

Vols rebre les notificacions de les noves entrades del Blog al teu correu electrònic personal? Introdueix-lo a la barra superior i ja ho tindràs! Moltes gràcies per seguir-nos!

lunes, 25 de marzo de 2013

Horaris d'entrenament de l'Escola de Natació durant la Setmana Santa

A continuació hi trobareu un document amb informació sobre el funcionament dels entrenaments de l'escola durant els dies d'aquesta Setmana Santa:


Informació Escola Setmana Santa



No deixeu de venir durant aquests dies i que tingueu una molt bona Setmana!!!

miércoles, 13 de marzo de 2013

Competicions del dissabte 16 de març

Aquest dissabte 16 de març, diferents equips de la nostra secció de Natació competiran a tres competicions amb diferents objectius. Per un costat tenim als més menuts que nedaran una nova jornada de lliga i repesca a les nostres instal·lacions del CN Mataró. Per un altre costat tenim una nova jornada de la lliga comarcal on participaran nedadors de l'equip infantil, júnior i fins i tot absolut a les instal·lacions del CN Badalona. Per últim, el Primer Equip nedarà al CN Terrassa, una competició preparatòria per la Copa d'Espanya que ens espera a final de mes.

A continuació hi trobareu les diferents convocatòries i llistats de sortida de les competicions perquè tingueu el màxim d'informació possible.

Benjamins i Prebenjamins (CN Mataró)


         Convocatòria

         Repesca

         Llistat de sortida

Infantil i Júniors (CN Badalona)

         Convocatòria


Primer Equip (CN Terrassa)

         Convocatòria




Molta sort a tothom!!!