IMPORTANT

Vols rebre les notificacions de les noves entrades del Blog al teu correu electrònic personal? Introdueix-lo a la barra superior i ja ho tindràs! Moltes gràcies per seguir-nos!

miércoles, 24 de julio de 2013

Inici de la Temporada 2013-2014

A continuació us informem del dia i de l'hora d'inici dels diferents grups d'entrenament per la temporada vinent.

  • Primer Equip (Sergi Garcia): 26 d'agost a les 9.00 (treball en sec i aigua).
    • Absoluts i Júniors*
  • Equip Infantil 1-Júnior (Parra): 2 de setembre a les 9.00 (treball en sec i aigua).
    • Masculí 1997,1998,1999*
    • Femení 1998-1999-2000*
  • Equip Infantil 2 (Maria Folgado): 2 de setembre a les 9.00 (treball en sec i aigua).
    • Masculí 1999, 2000
    • Femení 2000, 2001
  • Equip Aleví (Roger Cruañas i Jordi Cristià): 3 de setembre a les 16.00 (treball en sec i aigua).
    • Masculí 2001 i 2002
    • Femení 2002 i 2003
  • Escola de Natació (David Roncero, Andreu Valls i Marta Bosch): 9 de setembre a les 18.00 (treball a l'aigua).
    • Masculí 2003, 2004, 2005, 2006
    • Femení 2004, 2005, 2006

*Aquest any seguirem amb la filosofia de fer grups per nivells, respectant al màxim les categories, però hi haurà casos de nedador@s del mateix any de naixement que estaran a diferents grups d'entrenament.
La majoria de casos ja estan informats i la resta ja s'aniran organitzant durant el primer mes de setembre. 



Cal recordar que el primer dia es farà una petita reunió dels entrenadors amb els nedadors i després s'aprofitarà per fer una mica d'entrenament. Més endavant, durant el mes de setembre ja es convocaran les reunions informatives amb els pares per parlar de temes de calendari de competicions i del funcionament de la Secció de Natació.

Moltes gràcies per la vostra atenció!

martes, 23 de julio de 2013

Darrers dies de la temporada gaudint de l'aigua

La temporada 2012-2013 ja està arribant a la seva fi, tots els equips de natació ja han deixat d'entrenar i comencen les seves vacances. Els darrers dies els hem dedicat a mantenir una miqueta la forma amb activitats complementàries a la natació i d'aquesta manera anem deixant de manera progressiva l'entrenament específic per entrar en el període transitori on cal descansar i activar tots els mecanismes de recuperació (física i psicològica).


Unes classes d'aiguagym dirigides per la Maria Folgado han fet trontollar la piscina triangular i tots els que han participat han treballat i s'ho han passat molt bé.



Desitgem que passeu molt bones vacances i que torneu per l'inici de la temporada 2013-2014 amb les piles ben carregades, per encetar una nova temporada plena de reptes, il·lusions, objectius i emocions que ens faran vibrar de valent.

Moltes gràcies a tots!!!



Campionat d'Espanya Infantil a Pontevedra

Des del dimarts 23 fins al divendres 26 de juliol es celebren a Pontevedra els Campionats d'Espanya Infantil d'estiu. Són quatre els nedador@s que representen al CN Mataró i que lluitaran de valent per intentar obtenir els millors resultats possibles. L'Oriol Font i en David Chaves (entrenats per en Parra) i la Marina Martínez i la Clara Ferri (entrenades per la Maria Folgado), són els protagonistes d'aquest campionat amb el qual finalitzarem la temporada competitiva 2012-2013.


Molta sort per aquests joves nedador@s que de ben segur en sentirem molt a parlar durant les properes temporades.


lunes, 15 de julio de 2013

Campionat d'Espanya Júnior d'estiu a València

Els propers 18,19 i 20 de juliol es celebren els Campionats d'Espanya Júnior d'estiu a València. S'apropa el final de temporada i el nostre equip júnior està amb ganes de demostrar tot el que han millorat i lluitar fins als últims metres amb els millors nedador@s de l'estat espanyol.


Cartell oficial del Campionat
Ens maquem principalment l'objectiu de la millora de les marques personals, les quals ens han de portar a nedar les finals. Lluitarem per les "A", i posteriorment per les principals posicions de mèrit que ens poden dur a les medalles, i en altres casos lluitarem per les "B" que ens donaran la possibilitat de tornar a nedar i lluitar per una nova marca personal.


Cal dir que els nostre equip júnior nedarà els 3 relleus masculins i els tres relleus femenins on esperem que puguin tenir un paper destacat i que puguin lluitar per estar entre els millors.


Molta sort a tothom i que tinguem un gran campionat i un millor final de temporada 2012-2013!!!


A continuació hi trobareu la convocatòria amb més informació.



CONVOCATÒRIA

miércoles, 3 de julio de 2013

Campionat de Catalunya Aleví a Terrassa

Del divendres 5 al diumenge 7 de juliol es celebren els Campionats de Catalunya Alevins d'estiu a les instal·lacions del CN Terrassa.

La nostra representació mataronina lluitarà al màxim per obtenir els millors resultats possibles però sobretot valorant la progressió individual de cadascún dels nostres nedador@s i demostrant els seus aprenentatges i millores en els campionats amb més rivalitat com són aquests i els posteriors Campionats d'Espanya que es faran a Manresa.

Molta sort a l'equip Aleví participant en aquest campionat, entrenats per en Roger Cruañas i per en Jordi Cristià que de ben segur tornaran amb un gran somriure d'orella a orella pel gran campionat que hauran realitzat.

A continuació teniu la convocatòria amb més informació:

Circuit Català Trofeu Mons

El proper dissabte 6 de juliol en jornada de matí i de tarda es celebra un cop més el nostre Trofeu del club "Josep Mons". Al mateix temps és el darrer trofeu del Circuit Català de Trofeus on es decidiran les classificacions finals on el nostre nedador Fernando Morillas encapçala la classificació general masculina a falta de la darrera jornada i lluitarà de valent per ser el campió final.



Part dels nostres nedador@s finalitzaran la seva temporada competitiva amb aquesta competició a casa, on esperem que puguin demostrar la seva competitivitat, menjar-se els seus rivals i lluitar de valent per les posicions capdavanteres.


Altres nedador@s continuaran amb la seva preparació de cara als Campionats d'Espanya de final de temporada, i esperem que puguin continuar amb la bona línia de les darreres competicions, aconseguir noves mínimes i afinar al màxim en la seva preparació.


Animem a tothom a que vingui a veure la competició i animar ben fort els nostres nedador@s, els quals sempre aconsegueixen nedar amb un excel·lent nivell pel fet de ser a casa i sentir-se recolzats pel públic assistent.

Molta sort a tothom i prepareu-vos per una jornada molt emocionant de natació!!!