IMPORTANT

Vols rebre les notificacions de les noves entrades del Blog al teu correu electrònic personal? Introdueix-lo a la barra superior i ja ho tindràs! Moltes gràcies per seguir-nos!

viernes, 29 de noviembre de 2013

Reunió informativa pels pares i mares dels esportistes

El proper dimarts 3 de desembre a les 20.00 del vespre tindrà lloc una reunió informativa sobre les seccions esportives que la nova junta directiva vol fer anualment a partir d'aquesta temporada. Esperem que hi pogueu assistir el màxim nombre possible de pares i mares per estar ben informats de tots els temes que es puguin tractar.

A continuació trobareu una nota informativa sobre la reunió del proper dimarts:


Us hi esperem a tot@s!

martes, 26 de noviembre de 2013

CAMPIONATS D'ESPANYA ABSOLUTS D'HIVERN A CASTELLÓ

S'apropa la primera competició important a nivell nacional de la temporada. El nostre Equip Absolut es desplaçarà cap a Castelló per competir als Campionats d'Espanya Absoluts en piscina curta. Un equip molt nombrós i equilibrat entre nois (7) i noies (8) defensarà els colors del CN Mataró durant 3 dies de competició molt intensa on lluitarem per ser un dels millors clubs del Campionat a les classificacions generals.

Tot i ser un club on els nostres punts forts els tenim a la piscina de 50 metres, anem preparats per competir en pisicna de 25 metres i lluitar per les millors posicions possible, lluitant en ocasions per pujar al pòdium i d'altres per col·locar-nos en posicions de finalista A (10 primers) i de finalista B (20 primers).


Esperem doncs tenir un gran i emocionant Campionat d'Espanya i que sigui el preludi d'una gran temporada 2013-2014.


Els components de l'equip que participaran a Castelló són:

Equip Masculí:

Adrián González
Fernando Morillas
Héctor Ruíz
Pol Cantó
Pol Roca
Martí Penedès
Guillem Pujol

Equip Femení:

Berta Cantó
Xènia Vilariño
Adriana Roca
Clara Rodríguez
Aina Triola
Carla Chaves
Berta Triola
Maria Rosiñol

Equip Tècnic:

Entrenador responable: Sergi Garcia
Entrenador/delegat: JM Parra
Quiromassatgista: Carles Roy

A continuació hi trobareu la convocatòria amb tota la informació.


Molta sort a tothom!!!

jueves, 21 de noviembre de 2013

2ª JORNADA COMPETICIÓ BAIXA REGULACIÓ


És l'hora d'encarar la segona competició dels neddor@s de la nostra Escola de Natació. Ho faran a Premià a la 2ª Jornada de la competició de baixa regulació i a continuació hi trobareu una nota informativa sobre la mateixa.

A passar-ho bé!!!



Com arribar al CN Premià?

També podeu anar per la N-II.

TROFEU MARESME AL CN MATARÓ

El proper dissabte 23 de novembre, els nostres nedador@s júniors i alguns infantils i d'absoluts, nedaran el Trofeu Maresme a la piscina de 25 metres de les nostres instal·lacions. Competició que utilitzem per anar agafant ritme competitiu i veure les evolucions dels nostres nedador@s que a finals del mes de desembre tindran els Campionats de Catalunya d'Hivern i hauran de demostrar el seu potencial i competir al seu màxim nivell.

L'inici de la competició serà a les 17.00 i convoquem a tots els nedador@s a les 15.45 per començar escalfament en sec i després cap a les 16.00 a l'aigua.

Molta sort a tothom i a continuació hi trobareu la convocatòria.

CONVOCATÒRIA

lunes, 11 de noviembre de 2013

CIRCUIT CATALÀ DE TROFEUS: CN MINORISA

Un cop feta la primera jornada del circuit català de trofeus a Sant Andreu, és el torn d'encarar la segona jornada a Manresa, on aquesta temporada estrena nou nom ja que el CN Manresa ha desaparegut per anomenar-se a partir d'ara CN Minorisa.

La primera jornada va tenir de tot, molt bons resultats d'alguns nedador@s nedant molt a prop de marques personals i fins i tot alguns d'ells fent marques personals. D'altres però, acusant la sobrecàrrega del moment de la temporada en el que estem, els hi va costar més nedar i esperem que tots plegats nedin molt millor en aquesta segona jornada.

Competició atractiva i de nivell per anar agafant el ritme de competició i buscar sensacions per preparar degudament els Campionats d'Espanya absoluts de final de mes a Castelló.

Molta sort a tothom!


CONVOCATÒRIA CIRCUIT MINORISA

2ª Jornada de lliga catalana Aleví i Infantil al CN Mataró

El proper dissabte 16 de novembre es celebra la 2ª jornada de lliga catalana de les categories alevina i infantil a les instal·lacions del CN Mataró.

Jornada on esperem que els nostres nedador@s comencin a demostrar les seves habiliats i que mica en mica vagin agafant un bon ritme de competició a totes i cadascuna de les proves que nedin.

Cal recordar que la lliga és una competició per equips on gairebé tots els nedador@s que neden puntuen per la classificació final, juntament amb els relleus. Esperem estar sempre entre els millors clubs de Catalunya i poder participar a la Final de Lliga cap al final de la temporada.



martes, 5 de noviembre de 2013

Tofeu Sant Narcís al GEIEG

El proper dissabte 9 de novembre els nostres equips Infantil i Júnior nedaran el trofeu Sant Narcís a Girona. Serà en piscina de 50 metres i els nostres nedador@s nedaran diferents proves per anar comprovant com van les seves evolucions i començar d'aquesta manera a agafar sensacions competitives.


Els equips d'en Parra i de la Maria Folgado nedaran només en sessió de matí, ja que per la tarda nedaran les categories alevina i benjamina.


Molta sort a tothom i que tingueu una molt bona competició per terres gironines!!!


CIRCUIT CATALÀ DE TROFEUS: SANT ANDREU

El proper dissabte 9 de novembre del 2013 comencem una nova edició del Circuit Català de Trofeus al CN Sant Andreu. El nostre Primer Equip està preparat i amb moltes ganes de provar-se amb les seves millors proves i anar buscant les millors sensacions per anar preparant els Campionats d'Espanya de final de mes.

Cal recordar que el campió absolut de la darrera edició en categoria masculina va ser el nostre nedador en Fernando Morillas, que degut a la seva gran regularitat i sobretot al seu altíssim nivell demostrat a totes les jornades del circuit, es va enfilar a la primera posició de la categoria absoluta masculina, essent finalment el millor nedador del Circuit Català. Enhorabona Fer!

Fernando Morillas

Lluitarem per estar entre les primeres posicions a totes les proves demostrant que tenim potencial i que volem estar entre els millors. La competència serà molt elevada però necessària per poder veure bones marques i qui sap si alguna marca personal només començar la temporada.

Molta sort a tothom!!!


A continuació hi trobareu la convocatòria: