IMPORTANT

Vols rebre les notificacions de les noves entrades del Blog al teu correu electrònic personal? Introdueix-lo a la barra superior i ja ho tindràs! Moltes gràcies per seguir-nos!

lunes, 24 de febrero de 2014

CAMPIONATS D'ESPANYA INFANTIL I JÚNIOR D'HIVERN A PONTEVEDRA

Del proper dijous 27 de febrer al diumenge 2 de març del 2014, 6 nedador@s del CN Mataró participaran als Campionats d'Espanya Infantil i Júnior d'hivern a la localitat gallega de Pontevedra.

Un campionat molt important ja que des de la RFEN l'utilitza com a selectiu per properes competicions internacionals on els nedador@s que hi vulguin participar hauran de fer les marques mínimes establertes als criteris de selecció.




Pel que fa a la nostra representació, portarem a 2 nedadors masculins a la categoria júnior i 4 nedador@s (3 femenines i 1 masculí) a la categoria infantil.

Categoria Júnior:
  • Martí Penedés (1996): nedarà 5 proves i lluitarà per estar entre els millors i nedar les finals per millorar les seves marques personals.
  • Guillem Pujol (1997): nedarà 5 proves i lluitarà entre els millors per realitzar les Mínimes pel Campionat d'Europa Júnior.
Categoria Infantil:
  • David Chaves (1998): nedarà 1 prova i lluitarà per marca personal i per entrar a les finals.
  • Marina Martínez (2000): nedarà 5 proves i lluitarà per fer marques personals i per entrar a les finals.
  • Carla Feliu (2001): nedarà 1 prova i lluitarà per marca personal.
  • Júlia Tomico (2001): nedarà 1 prova i lluitarà per marca personal.
Molta sort a tothom i esperem que poguem tornar de terres gallegues amb molt bones notícies i amb els objectius complerts.



jueves, 13 de febrero de 2014

3ª Jornada de Lliga Catalana Benjamina a Granollers

El proper diumenge 16 de febrer del 2014 es celebrarà una nova jornada de lliga Catalana per a la categoria Benjamina. Serà al CN Granollers i l'inici de la competició serà a les 10.30.

Cal dir que aquesta competició ha patit un canvi de dia a útlima hora degut a una descoordinació horària del club organitzador amb altres activitats competitives de la seva entitat. Per tant, ha passat del dissabte tarda al diumenge matí. Demanem disculpes per aquest canvi d'última hora i parlarem amb el club organitzador perquè no torni a succeïr.

Una nova jornada de lliga amb proves d'altres estils on els nostres joves nedador@s hauran de demostrar les seves evolucions i mirar de fer bones actuacions i d'aquesta manera tenir més opcions per poder classificar-se als Campionats de Catalunya de final de temporada, ja sigui en proves individuals o en proves de relleus.

Molta sort a tothom i que tinguem una jornada de diumenge matinal amb molts d'èxits.

A continuació hi trobareu la convocatòria amb més informació.

CONVOCATÒRIA



miércoles, 12 de febrero de 2014

Presa de temps al Trofeu del CN Premià

El proper dissabte 15 de febrer del 2014 els equips Infantil, Júnior i Absolut nedaran el Trofeu del CN Premià per mantenir el ritme de competició i qui sap, si per fer alguna que altra mínima pels propers Campionats d'Espanya de Joves a Pontevedra.

Mica en mica anem entrant al punt de la temporada on la piscina de 50 metres pren més importància, per tant aquesta competició de Premià que es fa en piscina de 25 metres, serà una de les darreres de la temporada en aquesta distància.

Esperem veure bones actuacions dels nostres nedador@s en proves no habituals i millorar les capacitats principals que apareixen amb més força quan es neda en piscina curta. Fer bé les sortides, els viratges i els inicis de les proves ben ràpids seran claus per poder obtenir bons resultats i retallar temps a les marques personals de cadascuna de les proves que es nedin.

Recordem que es convoca a tots els nedador@s directament a la piscina del CN Premià a les 15.15 on l'inici de la competició serà a les 16.30.

Des del CN Premià ens han aconsellat que la presència de pares a la grada de la piscina sigui rotatòria durant la competició ja que degut al reduït espai existent serà impossible estar tots a dintre alhora.

Moltes gràcies i sibretot molta sort a tothom!!!

CONVOCATÒRIA INFANTIL-JÚNIOR

CONVOCATÒRIA PRIMER EQUIP

miércoles, 5 de febrero de 2014

CAMPIONAT D'ESPANYA DE LLARGA DISTÀNCIA AL CN MATARÓ

El proper diumenge 9 de febrer del 2014 podrem veure a les nostres instal·lacions del Centre Natació Mataró els millors nedador@s d'aquesta disciplina a nivell nacional competint pel Campionat d'Espanya de llarga distància en piscina. Serà a partir de les 10.30 del matí i es nedaran les distàncies dels 3000 metres (1 sèrie categoria Infantil) i de 5000 metres (3 sèries categoria Júnior i Sènior).

Mirèia Belmonte, Clàudia Dasca, Marc Sánchez i Antonio Arroyo com a principals figures del Campionat ens mostren l'altíssim nivell que veurem el diumenge a la nostra magnífica piscina olímpica, on tindrem quatre valents nedador@s del CN Mataró que lluitaran per estar entre els millors a les seves respectives categories.


Ricard Pujol, Berta Triola i Héctor Ruíz. 2 dels quatre participants del proper diumenge

A la categoria Absoluta tenim a l'Héctor Ruíz i a l'Adrián González, que lluitaran amb els favorits Marc Sánchez i Antonio Arroyo per les primeres posicions, sense oblidar al irregular Miguel Ángel Rozas (mundialista a Barcelona 2013) que s'ha classificat "in extremis" per aquest campionat a l'última posició

A la categoria Júnior tenim en Guillem Pujol (Campió d'Europa el passat estiu en 5km a aigües obertes) i la nostra única representant femenina la Berta Triola que nedarà per segona vegada la prova dels 5000 metres en piscina. Esperem que ambdós puguin lluitar també per les primeres posicions de la categoria Júnior, ja que de potencial i de ganes en van plens, però sobretot el fet de nedar a casa els hi dóna un plus que si el saben utilitzar poden ser imparables.

Les proves es nedaran amb 2 nedadors per carrer en un total de 10 carrers, per tant, seran 20 els participants que poden estar nedant amunt i avall durant gairebé 1 hora i d'altres 1 hora i escaig.

Els nostres 3 nedadors de categoria masculina nedaran a la mateixa sèrie, on hi seran els 10 millors de  la categoria Júnior i els 10 millors de la categoria Sènior. La sèrie començarà pel voltant de les 12.20 i esperem que estigui la graderia ben plena per animar als nsotres 3 valents nedadors.

La Berta Triola nedarà a la darrera sèrie amb la doble medallista olímpica la Mirèia Belmonte, i la sèrie començarà sobre les 13.25, moment on també hi haurà d'haver el nostre estimat públic per poder portar a la Berta el més amunt de la classificació Júnior on té moltes possibilitats de donar la sorpresa.

Per tant, animem a tota la família del CN Mataró a venir el proper diumenge 9 de febrer a gaudir d'una jornada espectacular de Natació, amb curses ultra llargues,  on es poden veure diferents tàctiques dels nedador@s, desfalliments, sprints finals d'infart i d'altres sorpreses que hi poden haver.


Molta sort a tots quatre per aquest important Campionat i amb unes ganes immenses de que arribi aquest dia per veure la nostra magnífica piscina olímpica ben plena i d'aquesta manera agraïr l'esforç que ha fet el Centre Natació Mataró en l'organització d'aquest importantíssim event.

Som-hi CN MATARÓ!!!

CARTELL DEL CAMPIONAT



martes, 4 de febrero de 2014

4ª Jornada de Lliga Catalana Aleví

El proper dissabte 8 de febrer del 2014 el nostre Equip Aleví nedarà la 4ª jornada de Lliga Catalana al CN Premià. Aquest cop s'enfronten a alguna prova més dura com els 200 papallona, prova que també han de dominar i saber nedar i de ben segur que ho faran molt bé.

Important jornada de lliga per sumar el màxim de punts possibles ja que perilla la classificació per equips per entrar a la final de la Copa Catalana. És molt important que tothom vingui a la competició, que no hi hagi desqualificacions i que tothom sumi el màxim de punts possibles amb bons registres a totes les proves.

L'equip femení està fent unes jornades de lliga amb unes puntuacions prou bones, però les puntuacions de l'equip masculí estan molt per sota del que volem. Així que l'equip masculí ha de fer aquest salt de qualitat i nedar totes les proves en un nivell més elevat.

Vinga!!! Que segur que ho fareu molt bé!!!

El desplaçament es farà amb cotxes particulars.




Molta sort a tothom!!!