IMPORTANT

Vols rebre les notificacions de les noves entrades del Blog al teu correu electrònic personal? Introdueix-lo a la barra superior i ja ho tindràs! Moltes gràcies per seguir-nos!

sábado, 31 de mayo de 2014

4ª ETAPA DE LA COPA CATALANA DE FONS

Aquest dissabte 31 de maig, l'Adrián González, l'Héctor Ruiz i la Berta Triola nedaran els 5000 metres lliures a la 4ª etapa de la Copa Catalana de Fons a les instal·lacions del CE Mediterrani. 

Estem entrant a la part de la temporada més important pels nedado@s d'aigües obertes i aquesta prova és un bon test per veure el seu estat de forma a 15 dies del Campionat d'Espanya a Banyoles que serà classificatori pels Campionats d'Europa d'aquest estiu a Berlín.

L'Adri i l'Héctor estàn preparant amb molta cura aquesta recta final per les aigües obertes i la Berta participarà als 5000 metres perquè és un bon complement per la seva preparació per les proves de piscina.

Esperem que facin un bon paper nedant amb els millors i d'aquesta manera continuar amb la bona preparació que estàn fent.

Molta sort a tot@s tres!!!

viernes, 30 de mayo de 2014

COMPETICIÓ INTERTERRITORIAL (MARESME, BAIX LLOBREGAT I TARRAGONA)

El proper dissabte 31 de maig es celebra una competició per comarques (regions) a les instal·lacions del Molins de Rei. El Maresme s'enfrontarà a la selecció del Baix Llobregat i a una selecció composada per clubs de la província de Tarragona.

El Maresme tindrà nedador@s del CN Premià, CN Calella, CN Badalona, CN Cabrera de Mar i del CN Mataró. La competició es farà en categoria absoluta i infantil i el Mataró porta un bon grapat de nedador@s per defensar la nostra comarca.

Esperem que sigui una bona experiència i que els nostres nedador@s gaudeixin compartint equip amb els nostres veïns.

A continuació hi trobareu la convocatòria amb més informació.


lunes, 26 de mayo de 2014

I CAMPUS ALEVÍ DURANT L'ESTIU 2014

Enguany posem en marxa una nova activitat pels nedador@s de l'equip Aleví durant l'època d'estiu que coincideix amb les vacances escolars. Degut a la demanda que hi ha en aquestes edats per poder fer un Campus i facilitar l'organització de les famílies en aquesta etapa on els vostres fills no van a classes, des de la Direcció Tècnica de la Secció de Natació hem pensat en oferir-vos la possibilitat de poder tenir als vostres fills durant tot el matí amb l'acompanyament dels seus entrenadors i oferir-los a part de l'entrenament de Natació (que ha de ser l'activitat principal i més important), diferents activitats que es faran a les mateixes instal·lacions el Centre Natació Mataró, relacionades amb l'entrenament i els hàbits que volem transmetre als esportistes envers l'esport que estan practicant.

Per tant, hem creat amb l'ajuda dels entrenadors responsables de l'equip Aleví (Roger Cruañas i Andreu Valls) el I Campus de Natació per l'equip Aleví.

Ja vàrem fer la reunió informativa a la sala polivalent i actualment heu rebut un sobre amb els continguts del Campus.

Us deixarem la informació també aquí al Blog perquè pogueu fer les consultes del planning sempre que ho necessiteu.

Per a qualsevol consulta adreceu-vos als entrenadors responsables del grup que us ajudaran molt amablement.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració i esperem que sigui tot un èxit, però sobretot que us ajudi a organitzar-vos a nivell familiar durant aquesta època de l'any.



jueves, 22 de mayo de 2014

II TROFEU NEDADOR COMPLET

El proper dissabte 31 de maig es celebrarà el segón Trofeu Nedador Complet organitzat pels nedador@s de la categoria alevina. Serà al CN Mataró i intentarem que sigui una jornada atarctiva i divertida per a tots els participants. 

Cada nedador@ haurà de nedar 100 metres de cada estil i d'aquesta manera trobarem qui és el nedador@ més complet. Hi haurà una classificació general amb la suma dels temps dels 4 estils i els primers classificats rebran trofeus i medalles.

Prepareu-vos doncs per aquesta competició que promet ser molt emocionant!!!

Al mateix també també hi haurà nedador@s de la categria benjamina i de la infantil que complementaran la participació a aquesta competició.

Molta sort a tothom!!!

miércoles, 21 de mayo de 2014

FINAL DE LA COPA CATALANA ALEVINA I INFANTIL

El proper dissabte 24 i diumenge 25 de maig els nostres equips Aleví i Infantil competiran amb els millors equips de Catalunya a la Final de la Copa Catalana. Després de diverses jornades on els nostres nedador@s han hagut de lluitar de valent a totes les proves, s'ha aconseguit la classificació per aquesta final i entrar dintre dels 12 millors clubs catalans.

Per un costat tenim a l'equip Aleví que s'ha classificat en 10ª posició i podrà lluitar per aconseguir pujar alguna posició en el rànquing el proper dissabte 24 de maig a les instal·lacions del CN Molins de Rei. La competició es farà en dues sessions (matí i tarda) i es quedaran a dinar a Molins de Rei. 

Cal dir que la classificació per aquesta final l'han aconseguida tots els membres de l'equip que han participat a les diferents jornades de lliga, però ens trobem que degut al reglament de la Final, no hi podran participar tots. Per la qual cosa la majoria de proves seran nedades per nedador@s de l'any gran de la categoria alevina i algunes per nedador@s de l'any petit.

Al mateix temps tenim preparat al nostre gran i nombrós equip Infantil, que el diumenge 25 de maig en el mateix escenari (CN Molins de Rei) i amb un format de competició molt semblant, lluitaran per millorar la gran 5ª posició que van aconseguir amb les jornades de lliga que han nedat durant la temporada. També nedaran en sessions de matí i tarda i es quedaran a nedar a Molins de Rei. Tornem a recordar que degut al reglament no podran participar tots els nedador@s de la categoria infantil i els nostres entrenador@s han hagut de fer una selecció per aquesta competició en concret. El que està clar és que el resultat final serà el de l'equip infantil, amb tots els seus membres que dia rera dia comparteixen entrenaments i competicions.


Molta sort a tothom i esperem gaudir d'un gran cap de setmana de natació en equip, on totes les proves sumaran punts perquè el nom del CN Mataró estigui ho més amunt possible de la classificació. És molt important que els nedador@s visquin aquest tipus de competició ja que quan arribin a categoria Júnior i Absoluta probablement hauran de lluitar per guanyar-se una plaça per participar amb el Primer Equip a la Copa d'Espanya de Clubs.

Seguirem els resultats amb molt d'interès!!!

miércoles, 14 de mayo de 2014

TRIANGULAR PELS MÉS MENUTS DE L'ESCOLA A TERRASSA

A continuació teniu una nota informativa pels nedador@s de l'Escola que encara no fan les competicions oficials de la Federació. Es tracta del triangular que fem cada any per aquestes edats on es presenta la competició d'una manera molt lúdica i divertida.

Esperem que passin una gran jornada de natació.

NOTA INFORMATIVA TRIANGULAR

JORNADA DE LLGA PER L'ESCOLA A LLORET DE MAR

El proper dissabte 17 de maig els nostres nedador@s dels equips Benjamí i Prebenjamí competiran a la darrera jornada de lliga catalana a les noves instal·lacions del CN Lloret de Mar. És el primer cop que algun equip del CN Mataró es desplaça a aquesta localitat i esperem que sigui una bona experiència per tots plegats.

Noves proves per nedar on veurem les evolucions dels nostres nedador@s, i una bona oportunitat per continuar amb la preparació pels Campionats de Catalunya (Final Territorial) del proper mes de Juny.

A continuació teniu la convocatòria amb la resta de la informació.





Molta sort a tothom!!!

CIRCUIT CATALÀ: TROFEU SANT JORDI

El proper dissabte 17 de maig es celebra a les instal·lacions del CE Mediterrani una nova edició del Trofeu Sant Jordi que pertany al Circuit Català de Trofeus. El Primer Equip de Natació i part de l'equip Júnior seran els que ens representaran en l'edició d'enguany i esperem que puguin treure molt bons resultats a les divereses proves que neden.

Es nedarà en sessions de matí i tarda i només hi haurà finals a les sèries de 50 metres, tota la resta de proves es nedaran per sistema contrarrellotge. 

El desplaçament el farem en cotxes particulars i els nedador@s del Primer Equip es quedaran a dinar a Barcelona ja que neden a les dues sessions (matí i tarda).

Molta sort pel proper dissabte!!!

Esperem poder sentir els Gols del Camp Nou contra l'Atlètico de Madrid!!!

CONVOCATÒRIA

http://www.circuitnatacio.cat/cat/arxiu/veure/128 Llistat inscrits

http://www.circuitnatacio.cat/cat/arxiu/veure/109 Timing


jueves, 8 de mayo de 2014

COPA D'ESPANYA DE CLUBS 2014

Els propers 9, 10 i 11 de maig els nostres Primers Equips (Femení i Masculí) competiran a la propera Copa d'Espanya de Clubs. Una competició que mesura el potencial del nostre equip a nivell nacional i on lluitarem contra els millors de l'Estat Espanyol.

Per un costat tindrem el nostre Equip Femení lluitant per mantenir la categoria a Divisió d'Honor (Gijón) amb els 8 millors equips espanyols. Tot i tenir baixes importants respecte l'any anterior (que vam quedar 5es) i haver de lluitar contra equips que es reforcen d'una manera dubtosa per aquesta competició, les nostres nedadores competiran fins l'últim alè per aconseguir el nostre objectiu.

Les nostres nedadores seleccionades són les següents:

Berta Cantó
Xenia Vilariño
Clara Rodríguez
Adriana Roca
Aina Triola
Carla Chaves
Berta Triola
Júlia Jubany
Helena Ruíz
Maria Rosiñol
Marina Martínez

Equip Tècnic: Sergi Garcia i Maria Folgado


Per un altre costat el nostre Equip Masculí competirà a Castelló a la Segona Divisió. L'any passat vam estar aprop d'aconseguir l'ascens quedant en quarta posició i aquest any ho tornarem a intentar i no pararem fins que assolim l'ascens de categoria. L'equip està molt preparat i veu moltes opcions d'estar a dalt, ara només cal arribar a Castelló i nedar a un nivell altíssim a totes les proves i demostrar-ho.

Els nostres nedadors seleccionats són els següents:

Adrián González
Fernando Morillas
Héctor Ruíz
Pol Cantó
Eduard Cecília
Francesc Ros
Pol Roca
Ricard Pujol
Martí Penedès
Guillem Pujol
Martí Jiménez

Equip Tècnic: Joan Parra i Roger Cruañas


Molta sort a tothom i esperem que tots plegats poguem gaudir d'aquesta impressionanant competició!!!