IMPORTANT

Vols rebre les notificacions de les noves entrades del Blog al teu correu electrònic personal? Introdueix-lo a la barra superior i ja ho tindràs! Moltes gràcies per seguir-nos!

viernes, 27 de junio de 2014

FINAL DE RELLEUS PER L'ESCOLA DE NATACIÓ

El proper dissabte 28 de juny a la tarda i el diumenge 29 de juny pel matí i per la tarda es celebra la Final de Relleus pels nostres nedador@s de l'Escola. 

Serà a la Pisicna Sant Jordi del carrer París de Barcelona i tots els participants estan convocats directament a la Pisicna Sant Jordi.

En el document adjunt veureu la distribució de les proves i els dies que neda cada participant.

Esperem que tots plegats gaudim d'unes bones jornades de natació de relleus, on l'emoció la diversió i la competitivitat han de ser els protagonistes.

Molta sort a tothom!!!


CONVOCATÒRIA

COPA DEL MÓN D'AIGÜES OBERTES A SETÚBAL (PORTUGAL)

El proper dissabte 28 de juny a les 16.00 (hora portuguesa) els nostres especialistes en Aigües Obertes l'Héctor Ruíz i l'Adrián González nedaran la 3ª Etapa de la Copa del Món d'Aigües Obertes que es neda a la localitat portuguesa de Setúbal. Nedaran formant part de l'Equip Nacional que està seleccionat per anar als propers Campionats d'Europa a Berlín, encara que l'Adri haurà de tenir una molt bona actuació en aquesta etapa de la Copa del Món per acabar de guanyar-se la plaça per l'Europeu.



Nedaran la prova dels 10 km amb els millors especialistes mundials com Lurz, Gianniotis, Muffels, Fogg, Cleri, entre d'altres. El nivell serà altíssim i ens servirà per veure on estan els nostres nedadors a nivell mundial.

Molta sort a tots dos i esperem poder celebrar una cursa molt exitosa.

CIRCUIT CATALÀ TROFEU MONS AL CN MATARÓ

Un any més arriba el moment del nostre Trofeu Josep Mons dintre del calendari del Circuit Català de Trofeus. Serà el proper dissabte 28 de juny en jornada de matí i de tarda i els millor nedador@s nacionals i catalans hi participaran per donar-li un gran nivell al nostre trofeu.

A punt d'encarar la recta final de la temporada, els nostres nedador@s buscaran apropar-se a les seves millors marques personals i d'altres millorar-les ja que han d'aconseguir les mínimes pels campionats nacionals.

Una bona representació de nedador@s júniors i infantils completarà la participació del CN Mataró conjuntament amb els nedador@s del Primer Equip.

Esperem doncs gaudir d'una jornada espectacular de natació a les nostres magnífiques instal·lacions.


Molta sort i us esperem a tot@s aquest dissabte!!!


miércoles, 18 de junio de 2014

TROFEU ALEVÍ AL CN SABADELL

El proper dissabte 21 de juny una petita representació de l'Equip Aleví nedarà un trofeu al CN Sabadell (Can Llong). Serà un trofeu on els nostres nedador@s nedaran unes proves ben seleccionades per poder aconseguir mínimes pels campionats d'Espanya o bé per millorar les seves marques personals.

Al ser un grup reduït de nedador@s hem donat facilitat de desplaçament, i l'hora de convocatòria s'ha fixat directament a les 8.30 al CN Sabadell.

Esperem que tinguin una molt bona actuació i aconsegueixin els objectius preestablerts amb els seus tècnics.


Molta sort a tothom!!!


CONVOCATÒRIA

CAMPIONATS DE CATALUNYA INFANTILS D'ESTIU A TERRASSA

El proper divendres 20, dissabte 21 i diumenge 22 de juny es celebren els Campionats de Catalunya Infantils d'estiu al CN Terrassa. Una gran representació del CN Mataró (11 nois i 13 noies, 24 en total) competirà per continuar demostrant el gran nivell que han aconseguit aquesta temporada.

S'haurà de lluitar per entrar a les finals i per pujar a les 3 posicions de mèrit del podi. Aconseguir mínimes pels campionats d'Espanya i fer marques personals també seran objectius principals pels representants del CN Mataró.

Els relleus també han de ser un punt fort en aquest campionat pels nostres nedador@s i esperem que puguin millorar les posicions del campionat d'hivern.

Important seguir les directius dels tècnics pel que fa als desplaçaments amb autocar, quedar-se a dinar per les finals i tornar a casa amb cotxes particulars.

Molta sort a tothom i esperem gaudir d'un gran campionat de Catalunya!!!


jueves, 12 de junio de 2014

BENEFICIS DE FER UNA HORA AL DIA D'ACTIVITAT FÍSICA ESPORTIVA PELS NENS I ADOLESCENTS

A continuació us adjuntem un article on es mostren part dels beneficis que l'activitat física esportiva genera al nens i adolescents. Parla de fer almenys una hora al dia i de les millores que provoca a nivell físic, psicològic i cognitiu, i també a nivell de desenvolupament esquelètic i muscular.



Esperem que us agradi.


ARTICLE DIGITAL www.20minutos.es

miércoles, 11 de junio de 2014

CAMPIONAT D'ESPANYA D'AIGÜES OBERTES A BANYOLES

El proper dissabte 14 i el diumenge 15 de juny es celebra el Campionat d'Espanya d'Aigües Obertes a l'Estany de Banyoles. Els nostres especialistes l'Héctor Ruíz i l'Adrian González estan preparats per donar guerra, i a part de lluitar pel Campionat d'Espanya buscaran una plaça per poder participar al proper Campionat d'Europa del mes d'agost a Berlín. Hauran de quedar entre els 3 millors classificats i amb un bon nivell de marca perquè la Direcció Tècnica de la RFEN els seleccioni per l'Europeu.

El dissabte nedaran la prova dels 10km on tots els participants nedaran alhora i s'hauran de fer 4 voltes a un circuit de 2,5 km. Una prova molt dura i molt tàctica ja que es podran veure escapats, canvis de ritme, diferents grups i atacs en els darrers metres.

En canvi el diumenge nedaran la prova dels 5km que es nedarà com una contrarrellotge amb una dsitància d'un minut entre cada nedador. Aquí els nedadors nedaran sols i no en grup com a la prova dels 10km i serà molt important pels nedadors saber el ritme que han de dur per poder estar entre els millors. Hauran de fer dues voltes al circuit de 2,5 km.

Esperem passar un cap de setmana emocionant i si és possible aconseguint grans resultats pels nostres nedadors ja que han treballat de valent i van a per totes!!!


Molta sort per a tots dos!!!




TROFEU LES FLORS AL CN TERRASSA

El proper diumenge 15 de juny, nedador@s del Primer Equip i de l'Equip Júnior nedaran el Trofeu de les Flors al CN Terrassa per començar a posar fil a l'agulla a les seves proves i anar buscant les mínimes d'Espanya que falten per aquest darrer tram de la temporada.

Serà una competiticó amb poc nivell de competència però s'haurà d'estar molt preparat per poder fer les proves amb un molt bon plantejament i no dependre de ningú, sinó d'un mateix i nedar contra el cronòmetre.

Esperem doncs que sigui una competició profitosa i que serveixi per anar preparant el final de temporada tan trepidant que tenim per endavant.

Molta sort a tothom!!!



viernes, 6 de junio de 2014

NEDADOR@S DEL CN MATARÓ NEDANT INTERNACIONALMENT AL MARE NOSTRUM

S'apropa una setmana trepidant de natació internacional ben aprop de casa. El circuit Mare Nostrum que cada any s'organitza per aquestes dates està a punt de començar. Ple d'estrelles internacionals com en Ryan Lochte, faran que la competició tingui un nivell impressionant. Una bona oportunitat per veure estrelles mundials aporp de casa i en ocasions competint contra nedador@s del CN Mataró.


La primera jornada es nedarà el dissabte 7 i el diumenge 8 a Mónaco, on en Fernando Morillas hi participarà representant al CN Mataró però hi anirà amb la seva Universitat Nordamericana d'Oklahoma.



La segona jornada es farà a Canet de Roussillon on en Fernando tornarà a repetir participació i la Berta Triola hi anirà amb la Selecció Catalana. En Martí Penedès també va ser seleccionat però degut als exàmens de la selectivitat no podrà participar. Aquesta jornada es nedarà entre setmana i serà el dimecres 11 i el dijous 12 de juny.

La tercera jornada serà el Trofeu Ciutat de Barcelona (CN Sant Andreu) el dissabte 14 i el diumenge 15 de juny i la participació mataronina serà: Fernando Morillas, Martí Penedès, Berta Cantó, Berta Triola i Carla Chaves.

Esperem doncs poder gaudir d'uns dies de molt bona competició.



FINAL TERRITORIAL A MANRESA

El proper dissabte 7 i diumenge 8 de juny els nostres nedador@s de l'Escola de Natació nedaran a la Final Territorial al CN MINORISA a Manresa. Com molt bé sabeu a aquesta competició s'han classificat els nedador@s que han estat més regulars en les diferents competicions i han sumat els temps per estar entre els millors. D'altres no s'han pogut classificar perquè no han aconseguit una bona suma de temps o bé, perquè han estat desqualificats en alguna jornada, o bé perquè no s'han presentat a alguna competició.

Esperem que tots els nostres nedador@s puguin passar una bona experiència amb aquesta competició i nedar amb els millor nedador@s de tota Catalunya i començar a fer amics dels altres clubs.

Dissabte nedaran només unes edats i diumenge unes altres. Mireu molt bé la convocatòria per saber el dia que us toca i si hi ha qualsevol dubte consulteu amb els vostres entrenador@s corresponents.

Molta sort a tothom!!!





martes, 3 de junio de 2014

UN GRAN CAMPIONAT DE NEDADOR COMPLET AL CN MATARÓ

El dissabte 31 es va nedar el I Nedador Complet al CN Mataró amb un resultat prou satisfactori. Els nostres nedador@s van anar competint els 4 estils per separat i sumant els temps que anaven fent. Prova rera prova l'emoció anava creixent ja que s'anaven alternant les primeres posicions degut al canvi dels estils i gràcies a això va haver lluita fins a l'última prova.

Foto dels participants del CN Mataró

A continuació podreu veure els resultats del campionat i la foto de família que es va fer un cop finalitzada la sessió.

FONS I ESTILS ALEVÍ AL CN PREMIÀ

El proper dissabte 7 de juny es nedarà la darrera jornada del Fons i Estils per a la categoria Aleví al CN Premià. És l'última oportunitat perquè els nostres nedador@s puguin millorar la suma de les dues proves i d'aquesta forma assegurar-se la participació als Campionats de Catalunya d'estiu. Hauran d'estar entre els 100 millors del rànquing de la seva edat per poder accedir al Campionat i d'aquesta manera poder triar les proves que vulguin un cop a dins.

Esperem continuar veient les evolucions dels nostres nedador@s i veure unes grans retallades als seus temps individuals, ja que s'acosta el final de la temporada i han d'arribar al seu màxim nivell i preparar-se pel curs vinent amb els conseqüents canvis de grup i d'entrenament.

Molta sort a tothom i gaudiu d'una bona competició!!!


CONVOCATÒRIA