IMPORTANT

Vols rebre les notificacions de les noves entrades del Blog al teu correu electrònic personal? Introdueix-lo a la barra superior i ja ho tindràs! Moltes gràcies per seguir-nos!

lunes, 23 de febrero de 2015

CAMPIONAT D'ESPANYA INFANTIL I JÚNIOR D'HIVERN A CADIS

És l'hora de que els nostres millors nedador@s infantils i júniors demostrin la seva qualitat en el proper Campionat d'Espanya d'hivern. Serà del proper dijous 26 de febrer al diumenge 1 de març a la localitat andalusa de Cadis. Com molt bé sabeu, les mínimes per accedir a aquest campionat d'hivern són molt més fortes que les del campionat d'estiu ja que la RFEN utilitza aquest campionat com a proves selectives pels campionats internacionals. Per tant, hem d'estar molt contents de la representació que portem i sobretot perquè al campionat d'estiu serà molt superior.

Portem un equip amb diferents objectius. Per un costat tenim en Guillem Pujol que l'any passat ja va aconseguir la participació als Campionats d'Europa júnior i aquest any ho haurà de tornar a fer, classificant-se en proves individuals i en les proves de relleus. Per un altre costat tenim a la Marina Martínez que tot i que és de l'any petit júnior ha de començar a mirar els objectius internacionals i lluitar per ser la millor o estar entre les millors júniors de braça i en estils continuar millorant.

Nedador@s com en David Chaves, en Pau Ruiz, la Carla Feliu, la Claudia Rodrigo i la Berta Cambray nedaran proves individuals per intentar aconseguir les seves millors marques personals i la millor classificació possible dintre de la seva categoria.

I finalment tenim les importantíssimes proves de relleus que realment ens indiquen que aquestes categories tenen molt de potencial i futur. Nedarem fins a 8 relleus on en alguns d'ells tenim veritables opcions d'aconseguir quelcom important. Fins a 6 nedador@s van expressament a nedar només proves de relleus, ja que hem considerat que són de molt valor i creiem que aquesta generació és una bona candidata a ser la nova generació de nedador@s absoluts de nivell. Seran en Joan Masriera, en Xavier Sancho, la Júlia Tomico, en Guillem Teodoro, en Martí Jiménez i en Pablo Martínez els que s'encarregaran de completar les proves de relleus i lluitar per deixar el nom del CN Mataró ho més a munt possible de la classificació.

Molta sort a tothom i esperem poder gaudir d'un grandíssim campionat del tots els nostres representants.


martes, 17 de febrero de 2015

5ª JORNADA DE LLIGA ALEVINA A MATARÓ

Un cop feta la competició de Manresa del dissabte 21 de febrer (el Trofeu la Llum), el nostre Equip Aleví competirà novament però ara a la 5ª Jornada de la Lliga Catalana de Clubs al CN Mataró. Serà el dissabte 28 de febrer a les 15.15 i es nedaran les proves de resistència (1500 lliures masculins i 800 lliures femenins), els 50 lliures i els 200 estils.

Jornada molt important per les proves que es neden i per l'aprenentatge que poden tenir els nostres nedador@s. També serà important aconseguir bons resultats i continuar lluitant per la classificació general i col·locar-se entre els 12 millors clubs de Catalunya i d'aquesta manera poder nedar la Final de la Copa Catalana amb els millors. Tots sou molt importants per aconseguir-ho!

Molta sort a tothom i esperem que tingueu una gran actuació!


CONVOCATÒRIA

TROFEU LA LLUM A MANRESA PER LA CATEGORIA ALEVÍ

El proper dissabte 21 de febrer el Club Natació Minorisa (Manresa) organitza el Trofeu de la Llum pels nedador@s de la categoria alevina. Serà una jornada de dues sessions (dissabte matí i dissabte tarda) on els nostres nedador@s competiran a diferents proves i tot l'equip es quedarà a dinar a Manresa.

Cal mirar bé la convocatòria ja que no nedaran tots els integrants de l'Equip Aleví. Tothom nedarà proves al matí i a la tarda i les sessions acabaran amb proves emocionants de relleus.

L'hora de convocatòria serà a les 7.00 al CN Mataró i el desplaçament el farem en Autocar. L'hora d'inici serà a les 9.30 i a les 16.00.

Molta sort a tothom per aquesta nova competició i esperem que pogueu gaudir d'un gran dia de Natació!!!



sábado, 14 de febrero de 2015

ESCOLA DE NATACIÓ: DILLUNS 16 DE FEBRER

El proper dilluns 16 de febrer l'Escola de Natació no farà entrenament a l'aigua. S'ha reservat la pista exterior a les 18.00 de la tarda perquè tots vingueu amb les vostres disfresses i pugueu passar una tarda molt divertida amb tots els vostres companys i entrenador@s. Prepareu les càmeres de fotos que segur que hi hauran de molt divertides!!!

miércoles, 11 de febrero de 2015

JORNADA DE LLIGA CATALANA PER L'ESCOLA DE NATACIÓ A PREMIÀ

El proper dissabte 14 de febrer la nostra Escola de Natació competirà a una nova jornada de lliga catalana al CN Premià. Serà la 3ª jornada per la categoria Benjamina. Recordem una vegada més la importància d'assistir a totes les competicions perquè són part importantíssima de la seva formació pel futur i on s'aprenen i es comparteixen moltes coses i experiències.

Cal dir també que els resultat d'aquestes jornades donarà la classificació per la Final Territorial i la final de relleus, on esperem que hi puguin participar el màxim de nedador@s possible del CN Mataró.

Molta sort per aquesta nova competició.

CONVOCATÒRIA (Rectificada)

TROFEU CARNESTOLTES INFANTIL I JÚNIOR A SABADELL

El proper dissabte 14 de febrer, els nostres nedador@s infantils i júniors competiran al Trofeu Carnestoltes que organitza el CN Sabadell a les seves instal·lacions de Can Llong. Ens plantegem diferents objectius en aquesta competició amb les dues categories. Per un costat tindrem a nedador@s que nedaran per preparar les seves proves pels propers Campionats d'Espanya de Càdis. Per un altre costat, hi haurà nedador@s que tindran la seva darrera oportunitat per aconseguir les mínimes per aquest Campionat, i finalment hi haurà nedador@s (de categoria júnior) que nedaran per seguir amb les seves evolucions i intentar apropar-se a les mínimes o lluitar per aconseguir les del Campionat d'Espanya d'estiu que no són tan exigents com les de l'hivern.

Serà una competició d'una sola sessió de tarda i començarà a les 16.30. Es dóna la possibiliat d'estar convocats al CN Mataró a les 14.15 o directament a Sabadell a les 15.00.

Molta sort a tothom per aquesta competició.

CONVOCATÒRIA

miércoles, 4 de febrero de 2015

4ª JORNADA DE LLIGA ALEVINA A MATARÓ

El proper dissabte 7 de febrer el nostre Equip Aleví s'enfronta a la 4ª jornada de lliga catalana a les nostres instal·lacions del CN Mataró. L'inici de la competició serà a les 15.15 i l'hora de convocatòria per a realitzar l'escalfament serà a les 14.00.

Cal dir que igual que a la resta de jornades, el nostre Equip Aleví està immers en una lluita molt important per assegurar-se la participació al millor grup (12 primers) de la final de la Copa Catalana. Actualment estan classificats en 12ª posició, per això és molt important que cada jornada de lliga sigui de molt nivell i sumar les puntuacions suficients per aconseguir-ho. Tots els components del nostre Equip són molt importants per assolir aquesta fita.

En aquestes edats s'han de nedar totes les proves possibles i esperem que en aquesta 4ª jornada els nostres joves nedador@s facin un pas endavant a la seva evolució tècnica i de rendiment. Una nova oportunitat per aprendre de les diferents experiències que es viuen dintre d'una piscina i que són tan importants per la formació de tots ells.

Molta sort a tothom i vingeu preparats per aquesta competició tan important!!!


TROFEU AL CN PREMIÀ PER IFANTILS-JÚNIORS-ABSOLUTS

El proper dissabte 7 de febrer a les 15.30 de la tarda, el CN Premià organitza un trofeu en piscina de 25 metres on els nostres nedador@s de les categories Infantil, Júnior i Absoluta podran posar en pràctica les seves prestacions a les diferents proves del calendari de competició.

Tot i que estem entrant a la temporada de piscina de 50 metres, sempre va bé mantenir competicions en piscina de 25 metres on es veuen coses molt interessants i els nostres nedador@s es troben molt còmodes després d'haver començat a competir en piscina llarga.

És per aquest motiu que animem als nostres esportistes a preparar-se de valent per aquest dissabte perquè estem segurs que s'aconseguiran bones marques i bones actuacions en general. Es nedaran proves de 100 i de 200 de cada estil més els 200 estils, i la jornada finalitzarà amb els relleus de 4x50 lliures.

Molta sort a tothom i esperem que poguem gaudir d'una gran competició.




lunes, 2 de febrero de 2015

COPA CATALANA ABSOLUTA A TERRASSA

El proper diumenge 8 de Febrer el nostre Equip Absolut nedarà la Copa Catalana Absoluta al CN Terrassa. Lluitarem contra els millors clubs de Catalunya i intentarem repetir l'excel·lent resultat que vam aconseguir l'any passat on vam quedar en 2ª posició per darrera del Sant Andreu. Sabadell i Terrassa donaran molta guerra ja que han tingut importants incorporacions aquest any, però tot i tenir la baixa de l'Héctor i l'Adriana per lesió i les d'en Fernando i en Dídac per estar als Estats Units, lluitarem al màxim prova a prova per estar ho més a dalt possible de la classificació.

És una competició on es poden fer canvis de la inscripció inicial, i probablement hi hagin ja que segons el decurs de la mateixa els anirem decidint.

La competició es farà en 2 sessions, on la primera començarà a les 8.30 i la segona a les 12.30. Està previst fer un descans de 2 hores entre sessions per fer un bon esmorzar i recuperar les forces. Un cop finalitzada la competició tothom tornarà cap a casa a dinar.

Esperem doncs que aquesta segona competició preparatòria de l'any ens mostri les evolucions que esperem i mica en mica veure que cada cop estem més aprop de les nostres millors prestacions.

Molta sort per a tot l'equip en aquesta interessant competició!!!