IMPORTANT

Vols rebre les notificacions de les noves entrades del Blog al teu correu electrònic personal? Introdueix-lo a la barra superior i ja ho tindràs! Moltes gràcies per seguir-nos!

martes, 28 de abril de 2015

TRAILER DE LA COPA D'ESPANYA 2015

A continuació us adjuntem el petit tràiler que es va passar a la darrera reunió tècnica d'equip per la Copa d'Espanya a Gijón.

Esperem que us agradi. 

CN MATARÓ POWER!!!


COPA D'ESPANYA ABSOLUTA A GIJÓN

Els propers 1, 2 i 3 de maig el nostre Equip Absolut competirà a la prestigiosa Copa d'Espanya a Gijón amb els millors equips de tot l'estat espanyol. Aquest any tenim tan a l'Equip Masculí com a l'Equip Femení lluitant a la Primera Divisió Nacional després dels resultats de l'any passat on les nostres noies van perdre la categoria de Divisió d'Honor contra un equip una mica "sospitós" del Bidasoa plagat de nedadores franceses que va desvirtuar completament la competició. Per un altre costat els nostres nois van aconseguir un excel·lent ascens de divisió demostrant el seu potencial i van deixar la segona divisió enrera per entrar a una nova lluita molt més intensa amb clubs molt més potents.

COPA 2015
Els dos equips encaren aquesta competició amb moltíssimes ganes i lluitaran fins al darrer metre per fer un molt bon paper. Esperem que l'Equip femení pugui lluitar per les primeres posicions i qui sap, si es pot aconseguir l'ascens a Honor, i l'Equip Masculí ha d'aprendre a competir en aquesta nova categoria i lluitar per mantenir-la i qui sap, si en el transcurs de la competició podem optar a quelcom més ambiciós.

Ens espera un cap de setmana molt intens de natació i de moltíssim nivell, on nedador@s i tècnics arribem a la conclusió de que la Copa és la millor competició estatal que tenim i ningú se la vol perdre.

Enhorabona a tot@s els participants que formeu part de l'equip, ja que gràcies a vosaltres i al vostre esforç i dedicació, és possible assistir a aquests esdeveniments tan emocionants.

Molta sort a tothom!!! Molta força CN MATARÓ!!!

CONVOCATÒRIA

INFORMACIÓ I RESULTATS

jueves, 16 de abril de 2015

III NEDADOR COMPLERT ALEVÍ I BENJAMÍ GRAN AL CN MATARÓ

El proper dissabte 25 d'abril el nostre Equip Aleví i l'any gran de l'Equip Benjamí (Masc. 2004 i fem. 2005) participaran al III TROFEU NEDADOR COMPLERT a la piscina de 50 metres de les nostres instal·lacions del CN Mataró. Tots els participants hauran de nedar 50 ò 100 metres de cada estil i es farà la suma dels 4 temps. Amb aquestes sumes es faran unes classificacions per edat i sexe i es premiarà als millors classificats.

Una prova molt divertida i interessant per l'aprenentatge d'aquests joves nedador@s, on es veuran aspectes competitius per lluitar per la millor suma i aspectes tècnics per millorar aquells estils que no es dominen tant.

Vindran diversos equips convidats que faran que la competició sigui més divertida i motivant.

Molta sort a tothom i abrigeu-vos per si el dia no acompanya gaire!!!

martes, 14 de abril de 2015

2ª FASE LLIGA CATALANA ABSOLUTA

El proper dissabte  18 d'abril, un Equip format per nedador@s absoluts, júniors i algun infantil competiran a la segona fase de la lliga catalana absoluta a Igualada. És un nou format de competició d'aquesta temporada i amb els resultats de la primera fase ens hem classificat en 2ª posició per darrera del CN Atlètic Barceloneta.

Aquest format ens ha enquadrat en el primer grup (4 primers classificats) i competirem en un enfrontament directe contra el CN Igualada que s'ha classificat com a tercer equip. Paral·lelament, a la mateixa piscina del CN Igualada, s'enfrontaran el CN Atlètic Barceloneta (1er) contra el CN Barcelona (4rt). Els guanyadors d'aquests duels nedaran la final per veure qui és el guanyador final.

Hi haurà una sola sèrie per prova i duel on participaran fins a 4 nedador@s de cada club i puntuaran els 3 millors.

Esperem que sigui una competició divertida i emocionant i es puguin veure molt bones actuacions per part de tots els nostres nedador@s participants.

Molta sort a tothom i a per totes CN MATARÓ!!!





viernes, 10 de abril de 2015

CANVI DE DATA DE LA PROVA DE NIVELL PER L'ESCOLA DE NATACIÓ

La Federació Catalana de Natació ens ha informat de que la data de la prova de nivell que estava prevista per aquest diumenge 12 d'abril passarà a la següent setmana. Per tant, es realitzarà el proper diumenge 19 d'abril a les 16.00 a les instal·lacions del CN Mataró.

Per a més informació contacteu amb els Entrenadors i/o la Coordinadora de l'Escola (Tresa Forné).

Recordem a tothom que aquesta prova de nivell és molt important perquè determinarà qui té les habilitats per poder participar a la Final Territorial. Al mateix temps ens serveix com avaluació de tots els nostres joves esportistes i d'aquesta manera poder veure si van aprenent les habilitats programades.


Moltes gràcies per la vostra atenció i perdoneu les molèsties.


CONVOCATÒRIA

jueves, 9 de abril de 2015

TROFEU SANT JORDI INFANTIL I ALEVÍ AL CE MEDITERRANI

El proper diumenge 12 d'Abril una part dels nostres equips Infantil i Aleví nedaran a una nova edició del Trofeu Sant Jordi que organitza el CE Mediterrani a la seva piscina de 50 metres. Serà en una sola sessió de matí i la competició puntuarà per Equips.

La representació està limitada per motius del reglament de la competició i nedaran 2 nedador@s alevins i 2 infantils per prova més els relleus.

Esperem que passeu una bona jornada de Natació. Molta sort a tothom!!!


CIRCUIT CATALÀ: TROFEU SANT JORDI AL MEDITERRANI

El proper dissabte 11 d'Abril el nostre equip Absolut i Júnior nedarà el trofeu Sant Jordi corresponent al Circuit Català de Trofeus al CE Mediterrani. Serà en dues sessions (matí i tarda) on totes les proves es nedaran per sistema contrarrellotge excepte les proves de 50 metres que seran eliminatòries al matí i finals a la tarda.

Una nova opció per continuar millorant en l'estat de forma dels nostres nedador@s de cara a les properes competicions que cada cop seran més importants.

Ens quedarem a dinar a Barcelona excepte els nedador@s que només nedin una sessió.

Molta sort a tothom!!!