IMPORTANT

Vols rebre les notificacions de les noves entrades del Blog al teu correu electrònic personal? Introdueix-lo a la barra superior i ja ho tindràs! Moltes gràcies per seguir-nos!

miércoles, 25 de noviembre de 2015

INFORMACIÓ DE LA DARRERA REUNIÓ DE L'STAGE A PUIGCERDÀ

A continuació trobareu el power point que es va passar a la reunió referent a l'stage de Puigcerdà. Al mateix temps adjuntem un document que haureu de lliurar al taulell de recepció per poder realitzar el pagament de l'activitat.

Per qualsevol dubte consulteu amb els tècnics corresponents.

Moltes gràcies perla vostra atenció.


NOTA INFORMATIVA SOBRE LES LLICÈNCIES ESPORTIVES

A continuació trobareu una nota informativa sobre el cobrament de les llicències esportives per l'actual temporada 2015-2016.

Moltes gràcies per la vostra atenció.

martes, 24 de noviembre de 2015

CAMPIONAT D'ESPANYA ABSOLUT D'HIVERN A GIJÓN

És l'hora de la primera competició nacional de la temporada pels nedador@s del Primer Equip de Natació. Del proper divendres 27 de novembre al diumenge 29 de novembre es celebren els Campionats d'Espanya Absoluts en piscina curta a les instal·lacions del CN Santa Olaya de Gijón i el CN Mataró hi participarà amb 14 nedador@s per lluitar al màxim nivell amb les millors figures del panorama nacional.



Per part de l'equip masculí hi participaran els següents nedadors: Roger Rabassa, Adrián González, Héctor Ruiz, Pol Cantó, Martí Penedès, Marc Álvarez, Guillem Pujol i David Chaves. En Fernando Morillas i en Dídac Matsuyama no podran participar degut als estudis universitaris que estan cursant als EEUU i haurem d'esperar a veure les seves estrenes en competicions futures. En Pau Ruiz tenia mínima per participar en 200 braça però no participarà ja que és júnior de primer any i prioritzem els seus Campionats de Catalunya de la setmana vinent.

Pel que fa a l'equip femení hi participaran les següents nedadores: Berta Cantó, Aina Triola, Carla Chaves, Berta Triola, Maria Rosiñol i Marina Martínez. A l'igual que en Pau, la Carla Feliu també tenia marca mínima per participar en els 200 braça però tampoc participarà per tal de prioritzar els seus Campionats de Catalunya.

Un cop més el CN Mataró anirà a per totes i lluitarà per pujar al pòdium a alguna prova, a classificar-se al TOP 10 nacional en altres i també i no menys important buscar classificacions dintre del TOP 20 en proves individuals. Un altre punt fort que tenim són les proves de relleus, i tot i que ens manca algun element important, lluitarem al màxim per deixar el nom del CN Mataró ho més amunt possible de la classificació.

Molta sort a tothom!!!

A continuació hi trobareu informació referent a la competició:



viernes, 20 de noviembre de 2015

REUNIÓ INFORMATIVA SOBRE LA PROPOSTA D'STAGE A PUIGCERDÀ

Després de la gran experiència de l’any passat, aquest any tornem a fer l’stage d’entrenaments a les instal·lacions del campus la Cerdanya (Puigcerdà), amb les categories benjamí gran, i aleví amb l'objectiu de promoure hàbits i tècniques d’entrenament, convivència en equip, i tot en un entorn molt proper a la natura. Les edats implicades en concret són les següents:

 Masculí nascuts l’any 2002, 2003, 2004 i 2005
 Femení nascudes l’any  2003, 2004, 2005 i 2006
La reunió tindrà lloc el proper dilluns dia 23 de novembre a les 19.15, a la sala polivalent del Centre. Aquesta reunió és informativa i recomanem l’assistència de tothom.
A continuació us adjuntem algunes de les fotografies de l'any passat que mostren el gran ambient que es va viure!!!




 Moltes gràcies

Joan Parra

miércoles, 18 de noviembre de 2015

TROFEU MONTERDE A CALELLA

El proper dissabte 21 de novembre el CN Calella organitza el tradicional Trofeu Monterde on els nostres nedador@s júniors i infantils competiran per continuar amb les seves evolucions d'aquesta nova temporada. Al mateix temps, aquest trofeu serà la 1ª jornada de la Lliga Catalana Absoluta, per tant, les actuacions dels nostres nedador@s seran molt importants ja que cadascuna d'elles puntuarà perquè el CN Mataró estigui el més amunt possible de la classificació.

Molta sort a tothom!!!


COMPETICIÓ DE BAIXA REGULACIÓ PER L'ESCOLA DE NATACIÓ A PREMIÀ

A continuació hi trobareu una nota informativa sobre la competició que l'Escola de Natació farà el proper dissabte 21 de novembre a les instal·lacions del CN Premià.

Esperem que pogueu gaudir d'una bona jornada formativa de natació pels més menuts.


ORGANITZACIÓ DELS DIFERENTS EQUIPS PER L'ACTE DE PRESENTACIÓ

Com molt bé sabeu el proper dissabte 21 de novembre farem l'acte de presentació dels diferents equips del CN Mataró. A continuació us informem de l'hora de convocatòria de cadascun dels diferents equips per tal d'anar organitzats i seguir el timing marcat a fi i a efecte de no provocar enderreriments.

           8.50: Convocatòria equips de base de waterpolo per les fotografies de cada equip
           9.15: Convocatòria Equip de Tennis Taula
           9.20: Convocatòria Equip de Triatló
           9.25: Convocatòria Equip de Natació Adaptada
           9.30: Convocatòria Equip Benjamí i Prebenjamí de Natació
      9.45: Convocatòria d’esportistes, tècnics i delegats a la platja de la piscina triangular

A les 10.00 començarà l'acte.

L’ordre de desfilada que seguirem serà el següent:
 
10.00: WATERPOLO
    Benjamins (A, B i C tots junts)
    Alevins (A i B tots junts)
    Infantils (A i B tots junts)
    Cadet Femení
    Cadet Masculí
    Juvenil Femení
    Juvenil Masculí
 
10:15: NATACIÓ
    Benjamins i Prebenjamins (Tots junts)
    Aleví
    Júnior i Infantil
 
10:25: NATACIÓ ADAPTADA (Tots junts)
 
10:30: TRIATLÓ (Tots junts)
 
10:35: TENNIS TAULA (Tots junts)
 
10:40: NATACIÓ 
    Primers equips (Tots junts)
 
10.45: WATERPOLO
    La Sirena CN Mataró
    Quadis CN Mataró
 
10.55: FOTO DE FAMÍLIA 
             LLIURAMENT TROFEU ESPORTISTA AMB VALORS
             PARLAMENTS AUTORITATS
 
11:10: FINAL DE L’ACTE 
 
En acabar l’acte, es faran les fotos dels equips de natació que no s’hagin fet abans: Primer Equip, Júnior, Infantil i Aleví.

La roba que hauran de portar els esportistes en funció de la categoria i secció serà:
 
NATACIÓ:
     Bermudes i Samarreta (Benjamí i Prebenjamí)
     Xandall (Resta d’equips)

No hi pot faltar ningú!

Moltes gràcies per la vostra col·laboració.

viernes, 13 de noviembre de 2015

PREMI A L'ESPORTISTA AMB VALORS

Tots sabeu que el proper dissabte 21 de novembre el CN Mataró durà a terme l'acte de presentació dels Equips competitius de les diferents disciplines que el formen. La novetat d'aquest any per fer-ho encara més atractiu serà la de premiar a un dels nostres esportistes pels seus grans valors que ha demostrat dia a dia i temporada rera temporada.



En el següent enllaç i nota informativa trobareu més informació al respecte.



Moltes gràcies a tothom per la vostra atenció.

martes, 10 de noviembre de 2015

CIRCUIT CATALÀ DE TROFEUS A MANRESA

Després de l'exitós Circuit de Sant Andreu, és el torn del Circuit del CN Minorisa a Manresa. Serà el proper dissabte 14 de novembre i els nostres nedador@s del Primer Equip i alguns Júniors tornaran a competir amb els nedador@s catalans de màxim nivell. Una jornada llarga i molt dura on els nostres components nedaran 3, 4 i fins i tot 5 vegades al màxim nivell per tal de continuar amb la seva preparació específica pels propers Campionats d'Espanya Absoluts i Campionats de Catalunya del mes de desembre.

Esperem doncs tornar amb molt bones notícies de Manresa i tornar a repetir els èxits de Sant Andreu en la mesura que es pugui.

També és un bon moment per aplicar-se unes frases motivacionals que ens poden ajudar en la nostra preparació específica i el nostre dia a dia:

  • Frase 1: Quan no puguis ser millor que els demés, concentra't en ser millor que tu ahir. Aviat superaràs als demés. "Més que ahir i menys que demà".


  • Frase 2: Cometre errors no és problemàtic, ho estúpid és cometre'ls i no preguntar-te com evitar-los la propera vegada. "Aprendre d'un mateix".


  • Frase 3: Fracàs i èxit no són oposats. El fracàs te'l trobes pel camí a l'èxit i et prepara perquè l'èxit sigui més sostenible. "Ho important és en qui et converteixes"

Molta sort a tothom!!!





2ª JORNADA DE LLIGA ALEVINA A MATARÓ

El proper diumenge 15 de novembre a les 10.00, donarà inici la 2ª jornada de lliga catalana alevina a les nostres instal·lacions del CN Mataró. Una competició on els nostres nedador@s alevins hauran de competir en diferents proves i relleus per tal de posar en pràctica les seves evolucions i aprendre amb cada experiència nova que se'ls hi planteja.

Mica en mica aniran apareixent noves proves a nedar i esperem que tots ells puguin fer el millor paper possible dintre de les seves possibilitats. Volem destacar la importància que té aquesta etapa com a formativa pel futur, i ens haurem de fixar més en com es fan les coses i les experiències individuals de cadascú abans del resultat final mesurat en temps o posició d'arribada.

Molta sort a tothom i lluiteu per fer una bona jornada i per estar a la futura final del mes de Maig.



2ª JORNADA DE LLIGA CATALANA INFANTIL A GRANOLLERS

El proper dissabte 14 de novembre el nostre Equip Infantil competirà a la 2ª jornada de Lliga Catalana a les instal·lacions del CN Granollers. Després de la primera jornada on es van nedar les proves de fons i estils, ara és el moment de començar a nedar la resta de proves on els nostres nedador@s hauran d'intentar competir a les màximes que puguin per tal de tenir un bon aprenentatge i continuar millorant en tots els aspectes d'aquest fascinant esport.

200 estils, 200 braça, 100 papallona i el relleu de 4x200 lliures seran les proves d'aquesta exigent jornada, on molts dels nostres nedador@s competiran a totes quatre. A mesura que vagin avançant les proves la fatiga anirà augmentant i és aquí on els nostres nedador@s hauran de saber recuperar ràpid i demostrar el seu potencial i duresa en aquest tipus de competicions.

Com a cada temporada lluitarem per estar entre els 12 millors clubs de Catalunya que ens permetrà accedir a la final de lliga amb els millors, i per aquesta raó hem que fer bones jornades i puntuar al màxim a les diferents proves del programa.

Important posar en pràctica frases motivacionals i d'autosugestió durant aquesta competició per preparar-se pels futurs campionats de més importància:

  • Frase 1: Quan no puguis ser millor que els demés, concentra't en ser millor que tu ahir. Aviat superaràs als demés. "Més que ahir i menys que demà".


  • Frase 2: Cometre errors no és problemàtic, ho estúpid és cometre'ls i no preguntar-te com evitar-los la propera vegada. "Aprendre d'un mateix".


  • Frase 3: Fracàs i èxit no són oposats. El fracàs te'l trobes pel camí a l'èxit i et prepara perquè l'èxit sigui més sostenible. "Ho important és en qui et converteixes"


Molta sort a tothom!!!


CONVOCATÒRIA

LLISTATS DE SORTIDA

COM ARRIBAR AL CN GRANOLLERS

PRESENTACIÓ OFICIAL DELS EQUIPS ESPORTIUS DEL CN MATARÓ

A continuació hi trobareu una nota informativa sobre l'acte de presentació oficial dels nostres equips esportius:

Una vegada lliurada (en la gran majoria de casos) la roba oficial dels nostres esportistes per l’actual temporada, el dissabte de la propera setmana 21 de novembre portarem a terme l’acte oficial de presentació de la totalitat dels equips esportius federats del Centre, amb la realització de les diferents fotografies de cada equip i la fotografia de família final.
Aquest any, durant l’acte oficial pròpiament dit amb inici a les 10 del matí, al marge de la desfilada - presentació dels equips i esportistes i els parlaments finals de les autoritats, sols farem la fotografia de família per mirar d’agilitzar el màxim possible tota l’operativa.
Les diverses fotografies per equips les farem abans i després de l’acte en base a l’horari que presentarem properament.
Per tant, quedeu  convocats tots els esportistes federats del Centre el dissabte 21 de novembre a les nostres instal·lacions, a l’hora que us anunciarem properament, i convidats tots els pares, familiars i amics dels esportistes per seguir l’acte.
Junts fem el Centre!”

Moltes gràcies per la vostra atenció.

miércoles, 4 de noviembre de 2015

CIRCUIT CATALÀ DE TROFEUS A SANT ANDREU

El proper dissabte 7 de novembre comencem una nova edició del Circuit Català de trofeus. El CN Sant Andreu organitza la primera etapa a la seva piscina de 25 metres i serà en 2 sessions (sessió matí i sessió tarda).

Els nostres nedador@s absoluts i júniors començaran a preparar les seves proves específiques pels campionats d'Espanya absoluts o bé pels campionats de Catalunya júnior i esperem poder veure les seves evolucions amb bones actuacions a cadascuna de les proves que nedin.

Portem fins a 24 nedador@s que participaran en aquesta primera etapa i lluitarem per ser un dels equips pioners dintre d'aquest circuit. Anirem a per les medalles a les diferents proves que tinguem opcions o bé per aconseguir posició de finalista i competir contra els millors

Una competició en piscina de 25 metres on els nostres nedador@s hauran de demostrar les seves habilitats tècniques per aquest tipus de piscina (sortides, viratges i explosivitat de moviments).

Esperem doncs poder gaudir d'una bona jornada de natació i continuar amb l'evolució dels nostres nedador@s.

Molta sort a tothom!


CONVOCATORIA

COM ARRIBAR AL CN SANT ANDREU (PISCINA 25m)

TIMING DE LA COMPETICIÓ


lunes, 2 de noviembre de 2015

LLIURAMENT DE LES EQUIPACIONS TURBO PER LES COMPETICIONS

NOTA INFORMATIVA SOBRE LA RECOLLIDA DE LA NOVA EQUIPACIÓ TURBO:


Ja ens ha arribat tota la roba que faltava per poder anar tots ben uniformats ens les competicions i partits en els que prendrem part al llarg de la temporada.
Farem el lliurament els següents dies i horaris, com sempre a la Sala Polivalent de les nostres instal·lacions:

-          DIMECRES, 4 de novembre:      de 16.00 a 19.00
-          DIJOUS, 5 de novembre:            de 16.00 a 20.00
-          DIVENDRES, 6 de novembre:    de 16.00 a 20.00

Al marge d’això, també us volem comunicar que properament, probablement el dissabte 21 de novembre a les 10 del matí, tindrà lloc la jornada de presentació d’equips amb la realització de les corresponents fotografies oficials a tots els equips i esportistes federats del Centre. Ben aviat us ho confirmarem.

Moltes gràcies per la vostra atenció.