IMPORTANT

Vols rebre les notificacions de les noves entrades del Blog al teu correu electrònic personal? Introdueix-lo a la barra superior i ja ho tindràs! Moltes gràcies per seguir-nos!

miércoles, 30 de marzo de 2016

JORNADA DE LLIGA DE L'ESCOLA DE NATACIÓ A MATARÓ

Per fi arriba el moment de poder nedar la jornada de lliga que es va haver de suspendre per problemes tècnics a la piscina del CN Badalona.

Serà aquest dissabte 2 d'abril a les 15.20 a les nostres instal·lacions del CN Mataró. Veurem proves de papallona i d'esquena on esperem que els nostres nedador@s aconsegueixin demostrar les seves evolucions i sobretot aprendre d'aquesta nova experiència que se'ls hi presenta aquest dissabte.

Molta sort a tothom!!!

A continuació trobareu la convocatòria amb més detalls.


viernes, 18 de marzo de 2016

ENTRENAMENTS DURANT LA SETMANA SANTA

A continuació veureu els diferents dies i hores dels entrenaments de cada categoria durant aquesta propera setmana santa.

Del divendres 25 al dilluns 28 tothom farà festa. Esperem doncs que gaudiu d'una gran setmana santa.



Primer Equip:

Dilluns 21 i dimarts 22 de 8.00 a 10.00 en P50 (4C) i després 1 hora de físic. Dimecres 23 queda pendent fer alguna activitat.


Equip Júnior/Inf (Parra):

De dilluns 21 a dijous 24 de 10.00 a 12.00 en P50 (3C) i treball de sec de 8.30 a 9.30.


Equip Infantil (Cru):

De dilluns 21 a dijous 24 de 8.00 a 9.30 en P25 (3C) i després treball de sec fins les 10.30.


Equip Aleví (Andreu i Pol):

De dilluns 21 a dijous 24 de 9.30 a 11.00 en P25 (4C) i abans treball en sec de 9.00 a 9.30.


Escola:

De dilluns 21 a dimecres 23 treball en sec de 11.00 a 12.00 i de 12.00 a 13.00 aigua en P25/50 (3C, segons assistència).



Moltes gràcies per la vostra atenció.

martes, 15 de marzo de 2016

NOVA SEU I NOVA DATA DE LA COMPETICIÓ DE L'ESCOLA CANCEL·LADA

Benvolguts pares i mares,

Per problemes tècnics a la seva instal·lació, el CN Badalona es va veure obligat a cancel·lar la 4ª jornada Benjamina i 2ª Prebenjamina el passat dissabte 12 de març. Després d'haver fet diverses consultes amb la Federació Catalana i els clubs implicats, el CN Mataró organitzarà aquesta competició el dissabte 2 d'abril a les nostres instal·lacions. L'hora d'inici serà a les 15.20.

Esperem doncs que pogueu gestionar les vostres agendes i que els nostres esportistes puguin participar tots ells en aquesta tan important jornada de lliga.

Moltes gràcies per la vostra comprensió!!!


Amunt MATARÓ!!!

lunes, 14 de marzo de 2016

CAMPIONAT D'ESPANYA ABSOLUT OPEN A SABADELL

El proper dissabte 19 de març comença el Campionat d'Espanya Open a Sabadell. Seran 4 dies de competició on els millors nedador@s nacionlas competiran al més alt nivell per lluitar per les mínimes olímpiques, mínimes europees i per realitzar marques personals que els hi doni el màxim de prestigi a nivell nacional.

Cartell oficial del Campionat

Seran 6 els nedador@s que representaran al CN Mataró en aquest important campionat, on intentaran estar al millor nivell possible, classificant-se per les finals (esperem que amb molt bons registres) i lluitant per estar entre els millors.

La representació masculina serà:

  1. Fernando Morillas (50B-100B-200B)
  2. Martí Penedès (1500LL-400EI)
  3. Guillem Pujol (100LL-200LL-400LL)
I la representació femenina serà:
  1. Berta Cantó (50B-100B-200B)
  2. Berta Triola (50LL-100LL-200LL)
  3. Marina Martínez (100B-200B)
Esperem doncs gaudir d'una espectacular competició d'alt nivell que serà retransmesa per Teledeporte.

Molta sort a tots ells!!!




jueves, 10 de marzo de 2016

EQUIPACIONS I REPRESENTACIÓ DEL CN MATARÓ A LES COMPETICIONS

A continuació us adjuntem una nota informativa sobre les equipacions i representació dels nostres esportistes de la secció de natació.

Un cop que ja disposem de tots els articles de les noves equipacions i perque tot plegat tingui sentit i els nostres esportistes vagin ben uniformats i els poguem identificar bé com a nedador@s del CN Mataró a totes les competicions, és molt important que tingueu en consideració la següent informació:


“Recordem als pares dels nedadors que és obligatori participar en totes les competicions amb el banyador i el casquet de bany oficials del Centre, tret que es competeixi amb un banyador tipus fast. 
Atentament”

Moltes gràcies per la vostra comprensió i col·laboració.

LLIGA CATALANA ABSOLUTA AL CN MATARÓ

El proper dissabte 12 de març, celebrem la 2ª jornada de la lliga catalana absoluta a les nostres instal·lacions del CN Mataró, on nedador@s infantils, júniors i absoluts del CN Mataró competiran per provar-se en diferents proves.

Equip Campió de la lliga catalana absoluta 2015

Per un costat buscarem fer les puntuacions necessàries per poder accedir a les següents fases d'aquesta nova competició que l'any passat vàrem ser els campions, i per un altre, des d'un punt de vista més individual, mirarem de millorar diferents proves que cadascú a triat per superar-se en diferents habilitats.

Esprem doncs veure una gran competició amb molt bones actuacions per part dels nostres nedador@s.

Molta sort a tothom!!!


JORNADA DE LLIGA CATALANA BENJAMINA I PREBENJAMINA AL CN BADALONA

El proper dissabte 12 de març, la nostra Escola de Natació (Equip Benjamí i Prebenjamí) nedarà una nova jornada de lliga catalana a les instal·lacions del CN Badalona. Una jornada amb proves noves pels nostres joves nedador@s on esperem veure moltes de les seves evolucions demostrades en els entrenaments i ara toca veure-les a les competicions.

Cal recordar que en aquestes edats estem formant als futurs esportistes, no només en l'aspecte de guanyar i fer les millors marques possibles, més bé busquem crear bons hàbits esportius, nedar bé totes les distàncies i estils, detectar errors i coses a millorar, companyerisme i respecte pels adversaris, entre d'altres.

Molta sort doncs per aquest dissabte i esperem que gaudiu d'una molt bona jornada de natació de formació!!!


miércoles, 9 de marzo de 2016

INFORMACIÓ DE LA COMPETICIÓ A ANDORRA

A continuació trobareu documents informatius sobre l'estada a Andorra que es farà del 18 al 20 de març del 2016.

Per a qualsevol dubte, consulteu amb els entrenadors corresponents.


ORGANITZACIÓ DE L'ESTADA

REGLAMENT DE LA COMPETICIÓ

REUNIÓ INFORMATIVA DEL CAMPUS D'ESTIU DE NATACIÓ

Adreçat als pares i mares de l'Escola de Natació i de l'Equip Aleví:

"Un any més, el proper estiu farem el CAMPUS D’ESTIU de la SECCIÓ de NATACIÓ, i per poder fer-vos la presentació del mateix us convidem el proper divendres dia 11 de març, a les 19.30, a la sala polivalent. No hi falteu!!"

Moltes gràcies per la vostra atenció.

jueves, 3 de marzo de 2016

JORNADA DE LLIGA ALEVÍ I INFANTIL A MATARÓ

El proper dissabte 5 de març, els nostres nedador@s infantils i alevins nedaran una nova jornada de lliga catalana a les nostres instal·lacions del CN Mataró. Es nedaran noves proves del calendari general i esperem veure molt bones actuacions dels nostres joves nedador@s. Serà una competició on es nedaran fins a 3 proves més 1 relleu, així que serà molt important saber estar a l'alçada i ben concentrats durant tota la competició, preparant-se per cada prova i recuperant bé després de cadascuna d'elles.

Esperem doncs tenir una gran jornada de lliga i confirmar una bona posició a la classificació final de clubs per participar amb els millors clubs de Catalunya a la final de Copa del mes de maig.

Inici de la competició: 15:30

Inici de l'escalfament: 14:15



Molta sort a tothom!!!


Durant el dia d'avuí penjarem les convocatòries.



EQUIPACIONS ENLLESTIDES AL SBR

Ja tenim les equipacions enllestides per a tots aquells que us faltava alguna peça. Llegiu atentament la següent notificació:


“La botiga SBR ens comunica que a dia d’avui ja disposa de tot el material pendent d’arribar corresponent a la roba oficial de tots els esportistes. Per aquest motiu, us anunciem que tothom a qui li faltés alguna peça de la comanda feta, ja pot passar-la a recollir a la botiga, així com que qualsevol persona que vulgui adquirir algun article encara que no hagués sigut encomanat prèviament, també el podrà adquirir ja que es disposa d’estoc suficient per poder-lo servir”

Moltes gràcies per la vostra atenció.