IMPORTANT

Vols rebre les notificacions de les noves entrades del Blog al teu correu electrònic personal? Introdueix-lo a la barra superior i ja ho tindràs! Moltes gràcies per seguir-nos!

viernes, 22 de abril de 2016

REUNIÓ INFORMATIVA DEL CAMPUS D'ESTIU 2016

Estimats pares i mares,

Us anunciem que ja tenim preparada la reunió informativa del Campus de Natació d'estiu 2016. Serà el proper divendres 29 d'abril a les 19:30 a la sala polivalent del CN Mataró. Com molt bé sabeu, aquest Campus va dirigit als grups d'entrenament de l'Escola de Natació (Marta, Héctor i David) i de l'Equip Aleví (Pol i Andreu).

Campus 2015


Un cop finalitzades les escoles, comencen unes dates on els més menuts poden gaudir de diverses activitats d'estiu i des de la Secció de Natació del CN Mataró tenim preparada una molt bona opció perque els nostres esportistes puguin seguir entrenant durant el mes de juliol i al mateix temps gaudir de totes les activitats i facilitats que tenim pensades per aquest any.

És per aquest motiu que no volem que ningú es perdi aquesta informació i sobretot que un cop  hi assistiu, entengueu la importància que té poder participar d'aquest Campus pels vostres fills i filles.

Moltes gràcies per la vostra atenció!

A continuació trobareu tota la informació que es va tractar durant la prsentació de la reunió.

PRESENTACIÓ INFORMACIÓ DEL CAMPUS 2016

jueves, 21 de abril de 2016

JORNADA DE LLIGA PER L'ESCOLA DE NATACIÓ A GRANOLLERS

El proper dissabte 23 d'Abril la nostra Escola de Natació participarà en una nova jornada de lliga Catalana (5ª jornada Benjamina i 3ª Jornada Prebenjamina) a les instal·lacions del Club Natació Granollers.

Una nova jornada amb noves proves per nedar, on els nostres joves esportistes hauran de continuar demostrant el seu gran nivell i les seves grans evolucions. Mica en mica s'apropa el final de temporada i ja es comencen a veure coses interessants de cara a l'evolució individual dels nostres joves nedador@s. Continueu així!

En aquesta competició no nedaran els nedador@s de l'any 2006 ja que el calendari i la normativa de la Federació Catalana de Natació així ho reflecteix.

Cal recordar que aquesta competició començarà molt abans de l'horari habitual ja que el club organitzador no disposa d'altres horaris per poder organitzar-la, per tant, remarquem que l'hora d'inici serà a les 14.45 i l'hora de convocatòria a Granollers a les 13.45. L'hora del dinar és veu compromesa amb aquest horari i recomanem dinar lleugerament més aviat, o bé, fer un esmorzar-dinar a mig matí.

Degut a les hores de la competició, els desplaçaments els farem amb cotxes particulars per tal de facilitar l'organització de les famílies.

Moltes gràcies per la vostra atenció i esperem que passeu una bona diada de Sant Jordi i de Natació!!!



martes, 19 de abril de 2016

TROFEU SANT JORDI AL CE MEDITERRANI

El proper dissabte 23 d'abril es celebra el Trofeu Sant Jordi Absolut corresponent al Circuit Català de Trofeus al CE Mediterrani. El CN Mataró hi participarà amb més d'una vintena de nedador@s on mica en mica mirarem d'anar agafant ritme competitiu, encara que les càrregues dels entrenaments siguin molt altes i els nedador@s vagin cansats, és moment per superar-se i saber nedar ho millor possible en aquestes condicions.


Es nedarà en dues sessions (matí i tarda) i ens quedarem a dinar a Barcelona. Esperem doncs gaudir d'una bona diada de Sant Jordi competint al millor nivell possible.

Al mateix temps el diumenge 24 d'abril es celebra el Trofeu Sant Jordi Infantil també al CE Mediterrani. Es nedarà només en una sessió pel matí i el calendari de proves serà molt més curt on només es nedaran les proves de 100 metres, els 200 estils i els relleus 4x100 estils.

A continuació trobareu les convocatòries.

Molta sort a tothom!!!

CONVOCATÒRIA ABSOLUTA

CONVOCATÒRIA INFANTIL

COM ARRIBAR AL CE MEDITERRANI

martes, 12 de abril de 2016

JORNADA DE LLIGA ALEVÍ I INFANTIL AL CN PREMIÀ

El proper dissabte 16 d'abril es nedarà la darrera jornada de lliga de les categories alevina i infantil a les instal·lacions del CN Premià. Noves proves per nedar on els nostres joves nedador@s hauran de certificar la classificació en el millor grup de Catalunya per competir a la final de Copa del proper mes de maig.

Una jornada que es caracteritza per tenir les proves de fons on tindrem la possibilitat de veure les prestacions de resistència d'alguns dels nostres nedador@s ja que per no fer la competició interminable només ho podran nedar uns pocs.

La resta de proves si que tindran una participació completa i podrem veure a tots els nedador@s en acció i demostrar les seves evolucions.

Molta sort a tothom!!!





lunes, 11 de abril de 2016

COPA CATALANA ABSOLUTA AL CN BARCELONA

Els proper dissabte 16 i diumenge 17 d'abril el nostre Equip Absolut participa a la Final de la Copa Catalana Absoluta a les instal·lacions del CN Barcelona. Serà una competició que es nedarà en dues sessions (dissabte tarda i diumenge matí) on intentarem estar ho més a munt possible de la classificació, lluitant per estar entre els 5 primers classificats.

Tot i ser una competició que ens obliga a nedar en un moment de càrrega on estem treballant per aconseguir els nostres objectius al mes de juny i juliol, no descartem que la majoria dels nostres nedador@s nedin a molt bon nivell i competeixin fins a la darrera braçada per esgarrapar punts a la classificació i dècimes o segons a les seves marques personals.

Serà doncs una competició on nedaran 2 nedador@s per prova i sexe on hi haurà una classificació femenina, una masculina i finalment una classificació conjunta que definirà en quina posició final haurem acabat aquesta Copa Catalana 2016.


Molta sort a tothom!!!


CONVOCATÒRIA (actualitzada 15/04/16)

jueves, 7 de abril de 2016

PROVA DE NIVELL DE LA FEDERACIÓ CATALANA A PREMIÀ

El proper diumenge 10 d'abril tindrà lloc la prova de nivell que la Federació Catalana té programada per les edats Benjamines i Prebenjamines (no totes), per tal de demostrar que les habilitats mínimes estan apreses i d'aquesta manera poder participar a la Final Territorial del mes de juny.

Serà a Premià de Mar, a les 10:00 del matí, i la durada aproximada serà d'uns 45'. Recordem a tots els pares i mares que la Federació Catalana de Natació no permet la presència dels pares dintre de la piscina durant el desenvolupament de la prova de nivell.

Per a qualsevol dubte consulteu la convocatòria i/o consulteu amb els vostres entrenador@s corresponents.

Moltes gràcies per la vostra atenció!