IMPORTANT

Vols rebre les notificacions de les noves entrades del Blog al teu correu electrònic personal? Introdueix-lo a la barra superior i ja ho tindràs! Moltes gràcies per seguir-nos!

jueves, 26 de mayo de 2016

NEDADOR COMPLET AL CN MATARÓ

El proper dissabte 28 de maig celebrem el nostre Trofeu "Nedador Complet" per les categories alevina i benjamina a les nostres instal·lacions del CN Mataró (piscina de 50 metres). Serà un trofeu on tots els participants hauran de nedar 100 metres de cada estil i se sumaran els temps de cada 100 metres per veure qui aconsegueix la millor suma possible amb els quatre estils.

Cartell oficial de la competició

Amb aquesta competició, a part de buscar la diversió i competivitat de cada prova, buscarem quins són els nedador@s més complets en aquestes categories i les millores que fan tots els participants en cadascuna de les proves que nedin.

Tindrem diferents clubs convidats que vindran a lluitar de valent a les diferents proves i el CN Mataró ha d'estar preparat per intentar estar a l'alçada, ser molt competitius i sobretot, passar-s'ho molt bé.

Cal recordar que serà la categoria Alevina qui nedarà les quatre proves de 100 i que la categoria benjamina participarà en les proves de relleus.

Molta sort a tothom i a gaudir d'una bona jornada de natació!!!


jueves, 19 de mayo de 2016

TROFEU AL CN PREMIÀ

El proper dissabte 21 de maig una gran representació del CN Mataró nedarà el Trofeu que organitza el CN Premià a les seves instal·lacions. Seran nedadors de l'equip Absolut, Júnior i Infantil, els que nedaran diverses proves per continuar millorant marques i preparar diferents proves per les següents competicions més importants de la temporada.

Una bona oportunitat per testejar els nostres nedador@s i veure si anem per bon camí. Una de les darreres competicions en piscina curta on els nostres nedador@s podran "volar", literalment parlant!!!

Molta sort a tothom!!!


miércoles, 18 de mayo de 2016

COPA DE FONS AL CE MEDITERRANI

El proper dissabte 21 de maig, 3 dels nostres especialistes en Aigües Obertes nedaran la prova de 5000 metres a la Copa Catalana de Fons a les instal·lacions del CE Mediterrani. Els nostres representants seran en Roger Rabassa, l'Adrián González i en David Chaves

Roger Rabassa i Adrián González (Tuna Race 2016)

Una prova que ens servirà de test i de preparació pels propers Campionats d'Espanya d'aigües obertes del mes de Juny, on esperem tornar a donar molta guerra com a les edicions passades.

La competició començarà a les 9.00 del matí i esperem aconseguir molt bons registres en tots tres nedadors i com no, lluitar per guanyar la competició.

Molta sort a tots ells!!!

DARRERA JORNADA DE LLIGA CATALANA PER L'ESCOLA DE NATACIÓ A MATARÓ

El proper dissabte 21 de maig la nostra Escola de Natació competirà a la darrera jornada de lliga catalana (6ª Benjamina i 4ª Prebenjamina) a les nostres instal·lacions del CN Mataró (piscina de 25 metres).

Una competició amb noves proves, on els nostres joves nedador@s hauran de demostrar les seves evolucions, ja que mica en mica s'apropa el final de temporada i molt dels aprenentatges s'han d'anar fixant i consolidant.

Esperem doncs gaudir d'una molt bona competició i que el nostres joves esportistes s'ho passin d'allò més bé!!!

Recordem que els nedador@s nascuts a l'any 2007 no competeixen en aquesta competició, ni en categoria masculina ni femenina.


Molta sort a tothom!!!



lunes, 9 de mayo de 2016

FINAL DE LA COPA CATALANA INFANTIL I ALEVINA A MOLINS DE REI

El proper dissabte 14 de maig el nostre Equip Infantil participarà a la Final de Copa Catalana Infantil a les instal·lacions del CN Molins de Rei. Després de totes les jornades de lliga, el nostre equip s'ha classificat entre els millors equips de Catalunya i això els hi permetrà competir en el Grup A. Una quarta posició que indica el nostre potencial i intentarem lluitar per estar encara més a munt ja que l'equip té moltes ganes d'aconseguir èxits i nous reptes.

Cartell de la competició

La competició serà en dues sessions (matí i tarda) i ens quedarem a dinar a Molins de Rei. Una jornada dura i intensa on els nostres nedador@s hauran de demostrar el que valen a nivell individual i sobretot a nivell d'equip que és la principal finalitat d'aquesta competició.

Per un altre costat, el nostre Equip Aleví competirà la seva Final de Copa Catalana Alevina el diumenge 15 de maig al mateix escenari de Molins de Rei. També s'han classificat entre els millors clubs de Catalunya, una sisena posició que els col·loca al Grup A i lluitaran per estar el més a munt possible.

La competició tindrà el mateix format que la dels infantils. Dues sessions (matí i tarda) on els nostres nedador@s hauran de repartir-se les proves i demostrar el gran nivell que estan assolint i millorant mes rera mes.

Hi participaran 2 nedador@s per prova i es sumaran les puntuacions que s'aconsegueixin a cadascuna d'elles. Aquests punts, més els aconseguits als relleus, ens donaran les classificscions finals de la competició i veurem finalment quina posició aconseguim a cada categoria.

Molt important doncs, que la implicació dels nedador@s convocats per aquesta competició sigui màxima, ja que el resultat final depèn de l'actuació de cadascun d'ells.

Molta sort a tothom i força CN Mataró!!!

A continuació teniu tota la informació a les convocatòries i enllaços.

COPA INFANTIL




COPA ALEVINA


miércoles, 4 de mayo de 2016

LLIGA CATALANA ABSOLUTA (2ª FASE) AL CN PARETS

El proper dissabte 7 de maig un Equip format per nedadors Absoluts i Júniors competiran a la 2ª Fase de la lliga catalana absoluta al CN Parets. És una competició que utilitzem per poder nedar proves que en aquest moment de la temporada ens interessa veure en certs nedador@s.

El format de competició ens obliga a que només nedin 2 nedador@s per prova, ja que és una jornada de lliga on es competirà directament amb la resta dels rivals. Per tant, hi haurà un objectiu d'equip que serà guanyar aquesta fase i ser el millor equip d'aquesta competició.

Molta sort a tothom i esperem poder veure molt bones actuacions dels nostres nedador@s!!!