IMPORTANT

Vols rebre les notificacions de les noves entrades del Blog al teu correu electrònic personal? Introdueix-lo a la barra superior i ja ho tindràs! Moltes gràcies per seguir-nos!

martes, 27 de septiembre de 2016

REUNIÓ INFORMATIVA INICI TEMPORADA 2016-2017

Ens plau comunicar-vos que el proper divendres 30 de setembre organitzarem una reunió informativa d'inici de temporada per les categories alevina, infantil i júnior. Serà a les 19:30 a la sala polivalent del Centre Natació Mataró.


Es tractaran temes de funcionament intern de la secció de Natació (categories, edats, calendari de competicions, objectius, detalls tècnics, activitats, normatives, etc...).

Esperem doncs veure'us a tots el proper divendres i compartir una estoneta agradable amb tothom.

Al mateix temps us informem de que la reunió per l'Escola de Natació (categories Benjamina i Pre Benjamina) serà el divendres 7 d'octubre a les 19:30 a la sala polivalent del Centre Natació Mataró per tractar els mateixos temes que l'anterior.

Moltes gràcies per la vostra atenció.

miércoles, 21 de septiembre de 2016

PAGAMENT DE LES LLICÈNCIES ESPORTIVES DE LA FEDERACIÓ CATALANA

A continuació us adjuntem un comunicat referent al pagament que heu de fer de les llicències esportives de la Federació Catalana de Natació dels vostres fills per la present temporada 2016-2017.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració.


lunes, 12 de septiembre de 2016

12 HORES ESPORTIVES AL CN MATARÓ

Comencem la nova temporada 2016-2017 plens de forces i de novetats. El proper dissabte 17 de setembre organitzarem les 12 hores esportives (antigues 24 hores) de 9.00 del matí a 21.00 del vespre amb un posterior sopar i fi de festa.

Es va decidir canviar el format de 24 a 12 hores per tal de fer quelcom més atractiu i que tots plegats poguéssim gaudir d'una manera més intensa d'aquesta activitat.

La principal novetat és que ja no es farà el relleu de natació per tal de sumar metres. Hi haurà relleus, però totalment diferents, amb material, d'habilitats, de velocitat, a més d'activitats fora de l'aigua com una cursa d'orientació, preparació de balls de vídeos musicals, inflables, etc....

Inflables

Els nostres esportistes estaran organitzats en diferents equips i hauran d'anar junts les 12 hores i intentar sumar la major quantitat de punts per tal d'intentar guanyar a la classificació final.

Estem del tot segurs que aquest nou format ens permetrà fer una jornada molt més atractiva i ens ajudarà a començar la temporada amb forces i il·lusions renovades.

Les inscripcions s'han de fer a recepció a partir d'avuí dilluns 12 de setembre i el preu per participar serà de 10€. El preu inclou la participació a les 12 hores, poder gaudir durant 1h 30' dels inflables i del sopar amb gelat i beguda.

És una activitat per tots els nedador@s de la secció de natació excepte pels més menuts que s'acaben d'incorporar (2009-2010), tot i que si volen poden venir a veure l'activitat i a jugar amb els inflables.

Vinga som-hi tots a participar que segur que ho passarem d'allò més bé!!!


Fins dissabte!!!

martes, 6 de septiembre de 2016

EQUIPACIONS ESPORTIVES DEL CN MATARÓ

A continuació us adjuntem una nota interna i un document informatiu sobre les equipacions esportives que els nostres esportistes han de portar per representar els diferents equips competitius del Centre.

"D’acord amb la uniformitat acordada la temporada passada per a cada equip, caldrà que els esportistes que canvien de categoria i aquells que s’incorporin al Centre aquesta temporada 2016/2017, adquireixen els articles necessaris per complir amb la normativa vigent. Per fer-ho, haureu de dirigir-vos a la botiga SBR (Via Sèrgia, 69) abans del 15 de setembre, on en cas de no tenir en estoc els articles demanats, us prendran nota de la comanda per servir-la el més aviat possible. Adjuntem document amb els articles que composen la uniformitat de cada equip.

Us desitgem a tots plegats una excel·lent temporada 2016/2017 a nivell esportiu i personal"