IMPORTANT

Vols rebre les notificacions de les noves entrades del Blog al teu correu electrònic personal? Introdueix-lo a la barra superior i ja ho tindràs! Moltes gràcies per seguir-nos!

martes, 6 de septiembre de 2011

Els equips de Natació arranquen motors!

Podem donar per començada la nova temporada 2011-2012 pel que fa als equips de Natació.

El dilluns 29 d'Agost va començar a entrenar el Primer Equip en horari de matí, fent tot tipus d'activitat física general, com per exemple còrrer, spinning, jocs de persecució, de pilota, de col·laboració, nedar al mar, aeròbic, kayac a Castelldefels i evidentment nedar a la piscina del Centre i fer els exercicis de gimnàs per combatre el desentrenament produït per les vacances.

L'ambient és inmillorable i això ens engresca a tots a començar aquesta nova temporada amb les piles ben carregades i amb ganes de continuar preparant-nos ja que en un parell de mesos ja haurem d'estar provant aquest nou equip a les primeres competicions.

A continuació podeu veure unes imatges d'un entrenament que vàrem fer al mar:





Per un altre costat, el dimarts 6 de Setembre han començat els entrenaments els equips infantils d'en Parra i la María, amb uns objectius molts semblants als del primer equip en aquestes primeres setmanes, però fent més émfasis en els aspectes tècnics i d'aprenentatge que poden aparèixer durant els entrenaments.

El dimecres 7 de Setembre començarà l'equip aleví amb en Roger Cruañas i amb en Jordi Cristià i el dijous 8 de Setembre començarà l'Escola de Natació amb en David Roncero, la Marta Bosch i la Mirèia Biel, sota la coordinació de la Tresa Forné.

Benvinguts a tots a una nova temporada on esperem poder gaudir de valent amb aquest magnífic esport que ens aporta tantes coses a les nostres vides!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario