IMPORTANT

Vols rebre les notificacions de les noves entrades del Blog al teu correu electrònic personal? Introdueix-lo a la barra superior i ja ho tindràs! Moltes gràcies per seguir-nos!

miércoles, 18 de enero de 2012

Campionats de Catalunya Open Absoluts i Júniors

Del divendres 20 al diumenge 22, una gran representació del Centre participarà al Campionats de Catalunya Open Absoluts i Júniors. Serean 28 nedador@s que lluitaran per entrar a les finals de la tarda, fita bastant difícil veient el cartell que hi ha per aquest campionat, amb nedadors de primera línia nacional de fora de Catalunya, una selecció espanyola júnior, l'equip anglès London swimming, entre d'altres.

Comença la temporada competitiva de piscina llarga i anem amb les idees molt clares. Per un costat, els nostres joves júniors provaran d'aconseguir algunes mínimes que falten pels campionats d'Espanya i evidentment, lluitaran per les classificacions individuals a la seva categoria júnior. Per un altre costat, els nostres absoluts hauran de demostrar que volen estar amb els millors, i tenim una primera oportunitat per veure d'on partim respecte les millors marques personals de la temporada passada i sobretot, veure si l'equip femení comença amb força per preparar un any més la competició de la Copa d'Espanya, que aquest any es nedarà en piscina de 50 on ens podem veure afavorits i lluitar de nou per l'ascens a divisió d'honor.

Cap de setmana intens de competició on esperem que els nostres nedador@s puguin descansar bé per rendir en les millors condicions possibles en aquests campionats organitzats a les instal:lacions del CN Terrassa.



Molta sort a tothom!!!


Convocatòria
https://docs.google.com/open?id=0B0sVQHD-bCu1YzY4Yjg0YTItZjM2MS00NmUyLWIyNTktZjI1ODg0ZDU0N2Yw


No hay comentarios:

Publicar un comentario