IMPORTANT

Vols rebre les notificacions de les noves entrades del Blog al teu correu electrònic personal? Introdueix-lo a la barra superior i ja ho tindràs! Moltes gràcies per seguir-nos!

lunes, 26 de marzo de 2012

Horaris i dies d'entrenament durant la setmana santa

A partir del dilluns 2 d'abril, l'activitat dels nostres equips canvia considerablement. Aprofitant aquests dies de descans escolar, els horaris i les activitats es veuen modificades i queden de la següent manera:

- Escola de Natació: Entrenaran del dilluns 2 al dimecres 4, de 9.00 a 11.45 on de 9.00 a 10.15 faran aigua en piscina de 25 metres, a les 10.15 s'aniran a canviar per poder esmorzar una miqueta i fer una estoneta d'activitat física en sec fins a les 11.45. Per tant, caldrà que portin el material necessari per fer Natació, activitat física i algo d'esmorzar.

- Aleví-Infantil-Júnior: Durant aquestes dates sempre organitzem una estada d'entrenament i aprofitem per marxar a fora i passar uns dies divertits de treball i convivència i envoltats de la natura que ens donarà el principat d'Andorra. Seran més de 50 nedador@s que hi participaran en aquest nou stage, i la resta que no hi van tindran un entrenament diari de 16.00 a 18.00 en piscina de 25 metres del dilluns 2 al dijous 5.

- Primer Equip: Per un costat tenim a l'equip femení que s'està preparant per participar a la Copa d'Espanya de Clubs, la competició més important de l'any per equips. Serà del dimarts 3 al dijous 5 a Madrid, així que nedaran una miqueta el dilluns pel matí abans de fer el viatge. Per un altre costat el nostre equip masculí continuarà amb els entrenaments de dilluns a dijous de 16.00 a 18.00 en piscina de 25 metres, on pels matins hauran de fer activitat física per lliure (bicicleta, footing, musculació, etc...).


Després tindrem uns dies de descans ben merescuts i tornarem a l'activitat normal un cop finalitzada la Setmana Santa amb el dilluns de Pasqua. Serà doncs a partir del dimarts 10 d'abril quan tornarem als horaris de tota la temporada coincidint amb la incorporació de l'activitat escolar.


Esperem que tothom tingui molt clar que ha de fer durant aquests dies i si hi hagués algún dubte contacteu amb els entrenadors responsables del grup corresponent.


Moltes gràcies per la vostra atenció!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario