IMPORTANT

Vols rebre les notificacions de les noves entrades del Blog al teu correu electrònic personal? Introdueix-lo a la barra superior i ja ho tindràs! Moltes gràcies per seguir-nos!

martes, 22 de mayo de 2012

Copa Catalana Absoluta a Banyoles

El proper dissabte 26 de maig, el nostre primer equip competirà a la final de la Copa Catalana Absoluta per tornar a la màxima categoria que és on realment es mereix estar el nostre Club. Amb un equip femení molt fort i amb un equip masculí en constant evolució, competirem per la primera plaça que donarà l'ascens a la primera divisió. Esperem que aquest equilibri entre equip femení i masculí cada any vagi a més i d'aquesta manera consolidar l'equip al complet a la primera divisió catalana.

Serà en jornada de matí i de tarda on els nostres nedador@s provaran una de les darreres competicions de la temporada en piscina curta. Aprofiteu aquesta nova competició per provar coses noves i superar-vos.
El desplaçament es farà amb autocar i la sortida serà a les 6.45 del Centre Natació Mataró. Dinarem a les instal·lacions del C.N.Banyoles i es preveu que la competició finalitzi  entre les 18.00 i 18.30.

Molta sort i a gaudir de la competició!!!


Convocatòria
https://docs.google.com/open?id=0B0sVQHD-bCu1WndWMEZCUXI4Tms

Direcció CN Banyoles
Passeig Antoni Gaudí, 3
Telèfon 972 570 859
17820 Banyoles

No hay comentarios:

Publicar un comentario