IMPORTANT

Vols rebre les notificacions de les noves entrades del Blog al teu correu electrònic personal? Introdueix-lo a la barra superior i ja ho tindràs! Moltes gràcies per seguir-nos!

martes, 16 de octubre de 2012

Entrenament al SALTING MATARÓ!

El passat dissabte 13 d'octubre, el primer equip de Natació del Centre va anar al Salting Mataró a fer un entrenament complementari al que fa habitualment. Consistia en anar una hora al Salting Mataró, un nou equipament esportiu de la ciutat el qual es basa en una estructura de 30 llits elàstics on es poden fer infinitat d'exercicis i activitats per passar una bona estona i treballar cames i coordinació.

Cal dir que els responsables d'aquest equipament són els pares de dues de les nostres nedadores (Aina i Berta Triola), ens van atendre molt bé i ens van donar la facilitat de poder gaudir d'aquesta emocionant activitat durant una hora.

Tot va acabar amb un gran esmorzar i amb uns cruiximents musculars que han durant ben bé 72 hores!!! La diversió ho compensa!!!







Moltes gràcies!!!

A més, vàrem enregistrar un video molt graciós de tot l'equip saltant al ritme del darrer èxit "Gangnam Style"


2 comentarios:

  1. y para fiestas de cumpleaños se puede?

    ResponderEliminar
  2. Seguro que sí! Ponte en contacto con ellos, són los padres de Aina y Berta Triola, nadadoras del primer equipo del CN Mataró.

    ResponderEliminar