IMPORTANT

Vols rebre les notificacions de les noves entrades del Blog al teu correu electrònic personal? Introdueix-lo a la barra superior i ja ho tindràs! Moltes gràcies per seguir-nos!

martes, 27 de noviembre de 2012

Campionat d'Espanya Absolut a Palma de Mallorca

Primera competició de nivell nacional pel nostre Equip Absolut a Palma de Mallorca. Després dels JJOO a Londres, ens hem trobat amb un cicle molt curt de preparació per arribar als Campionats d'Espanya Absoluts, però la preparació ha estat bona i les ganes d'anar a fer-ho molt bé són moltes, així que esperem que el nostre Equip que hi participarà en aquests Campionats pugui demostrar un bon nivell al llarg dels 3 dies que durarà la competició.

Berta Cantó

Lluitarem en algunes proves per les posicions de pòdium, altres per les posicions de finalista A i d'altres per les posicions de finalista B. Cal recordar que és un Campionat a contrarrellotge i s'ha d'estar molt atent per poder treure el màxim potencial de cada prova al primer intent.

Els relleus femenins lluitaran per estar entre les millors i la gran novetat és la tornada d'un relleu masculí als Campionats d'Espanya Absoluts. Serà el 4x100 estils, on esperem que faci un bon paper i que sigui l'inici i la base de la nova construcció de l'Equip masculí que va encarada a la participació de la propera Copa de Clubs Nacional.

Esperem continuar també amb la línia ascendent de la puntuació per equips, on l'Equip Femení s'ha de consolidar entre el 8 millors i l'Equip Masculí sumar el màxim de punts possible i veure quina és la classificació que aconsegueix.
Natàlia Torné

Serà un bon test per veure com es pot presentar la temporada i sobretot veure amb més certesa cap a on hem d'anar o fins a on podrem arribar.

Convocatòria:





Link per seguir la competició:


Héctor Ruíz




Molta sort a tothom i esperem gaudir d'una gran competició de primer nivell nacional!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario