IMPORTANT

Vols rebre les notificacions de les noves entrades del Blog al teu correu electrònic personal? Introdueix-lo a la barra superior i ja ho tindràs! Moltes gràcies per seguir-nos!

jueves, 13 de diciembre de 2012

L'Equip Masculí classificat per la Copa de Clubs Nacional

Aquest any si!!! L'any passat ens vam quedar a molt poquet de classificar-nos per la Copa de Clubs Nacional, es podria dir que és la competició més maca i emocionat que existeix a nvell Nacional i el nostre equip masculí es mereix estar allà.

Després d'uns anys on hi ha hagut un canvi generacional molt important del nostre equip masculí, amb paciència i amb un bon treball de base hem aconseguit formar un grup competitiu a nivell nacional, a més, si afegim les dues incorporacions en els dos darrers anys de l'Héctor Ruíz i d'en Fernando Morillas, el nostre equip ha fet un salt de qualitat molt important i ja està preparat per encarar una competició de primer nivell nacional.

Enhorabona a tots els components de l'Equip Masculí que amb les seves marques han fet possible aquesta classificació i el retorn del nostre Equp Masculí a la Copa de Clubs.

Ara necessitem que els joves nedadors dels equips Aleví i Infantil es vagin formant en aquesta direcció per poder anar nudrint aquest Primer Equip de nedadors de nivell nacional.

Ànims a tots, a treballar fort i de nou donar l'enhorabona a tots els que ho heu fet possible!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario