Seguiment per correu electrònic

IMPORTANT

Vols rebre les notificacions de les noves entrades del Blog al teu correu electrònic personal? Introdueix-lo a la barra superior i ja ho tindràs! Moltes gràcies per seguir-nos!

miércoles, 6 de febrero de 2013

Campionat de Catalunya Infantil i Júnior a Sabadell

Del dijous 7 al diumenge 10 de febrer del 2013 es celebrarà a Sabadell el Campionat de Catalunya d'hivern per a les categories Infantil i Júnior. Serà un campionat amb moltíssima gent pel fet d'ajuntar les dues categories en una mateixa seu, i les sèries eliminatòries seran molt llargues, quedant més reduïdes les sessions de les tardes, on només es nedarà una final per edat.

Esperem que amb aquest nou format, el nostre gran equip que presentem (20 nedadors i 22 nedadores), pugui classificar-se a les finals de les diferents proves i lluitar per estar entre els millors de Catalunya de les diferents edats.

Demanem puntualitat a les hores de sortida, col·laboració, i seguir estrictament les directrius que es vagin donant durant el campionat, ja que mourem un grup de 44 persones i amb tanta gent tot s'acostuma a alentir i a dispersar. Tots volem que surti un gran campionat, però sobretot que els esportistes gaudeixin de 4 dies de competició envoltats d'un gran ambient, i la piscina de Can Llong del CN Sabadell ens dóna aquesta possibilitat.

Molta sort a tothom i per a qualsevol dubte pregunteu als tècnics corresponents!


Convocatòria
https://docs.google.com/file/d/0B0sVQHD-bCu1aVpnbTExa25icmc/edit?usp=sharing


No hay comentarios:

Publicar un comentario