IMPORTANT

Vols rebre les notificacions de les noves entrades del Blog al teu correu electrònic personal? Introdueix-lo a la barra superior i ja ho tindràs! Moltes gràcies per seguir-nos!

miércoles, 5 de junio de 2013

2ª Travessia Costa de Mataró

El proper diumenge 9 de juny es celebra la 2ª Travessia Costa de Mataró. Després de la primera i exitosa edició de l'any passat, el CN Mataró es prepara per oferir la segona edició per aquest any 2013.

Cartell Oficial
La travessia té una distància final de 5000 metres i la sortida és com l'any passat, des de la Platja del Port Balís (Sant Andreu de LLavaneres) i l'arribada és a la platja del Varador, davant de les instal·lacions del CN Mataró.


Aquest any la travessia forma part del Circuit Català de Travessies. És la primera d'aquest calendari que continuarà durant tot l'estiu fins el mes de setembre.


La temperatura del mar està lleugerament per sota dels 20º C, molt sembant a l'any passat, per tant, els valents i valentes que es llencin a l'aigua podran finalitzar la prova però sense adormir-se, per tal de que el fred no s'apoderi d'ells.


Aquest any es permet que nedi gent amb neopré. Per tant, hi hauran dues curses paral·leles amb dues sortides diferents. La primera sortida es farà a les 9.00, i sortiran els participants que nedaran amb el banyador reglamentari. A les 9.10 hi haurà la segona sortida on sortiran els participants que aniran amb neopré.


Les classificacions també seran separades. Per un costat tindrem la classificació Oficial que segueix la noramtiva FINA. Serà la cursa que comença a ls 9.00 i aniran amb banyadors reglamentaris per les aigües obertes. Es farà la classificació final i per categories.

Héctor Ruíz
Per l'altre costat tindrem la classificació Open. Serà a la cursa de les 9.10 on els participants portaran el neopré.

Un cop finalitzada la 2ª Travessia Costa de Mataró, es durà a terme la sortida de la 2ª Travessia Platja del Varador. Aquesta té un caire més popular, on els participants hauran de recòrrer 600 metres i l'objectiu principal es la promoció de l'esport i no tant la competició.

Per part de la secció de Natació hi participaran l'Héctor Ruíz i la Xènia Vilariño, els campions de la primera edició. Els nostres especialistes en aigües obertes que l'any passat van nedar el Campionat d'Europa a Piombino (ITA), nedaran un altre cop per preparar els Campionats d'Espanya de la setmana vinent que al mateix temps són classificatoris pel Campionat del Món de Barcelona el proper mes de Juliol.
Xènia Vilariño

Molta sort a tot@t els participants i esperem que gaudiu d'una bona jornada de les aigües obertes.

A continuació us deixem uns enllaços amb informació oficial de la Travessia.


No hay comentarios:

Publicar un comentario