IMPORTANT

Vols rebre les notificacions de les noves entrades del Blog al teu correu electrònic personal? Introdueix-lo a la barra superior i ja ho tindràs! Moltes gràcies per seguir-nos!

miércoles, 30 de octubre de 2013

NOTA INFORMATIVA: EQUIPACIONS

Per fi ha arribat el moment de poder lliurar als esportistes del Centre la nova equipació Jacked. Les equipacions s'han de fer servir exclusivament per les competicions, d'aquesta manera sempre estaran llestes i preparades i evitarem que es perdin o es deteriorin. La imatge d'un equip es basa moltes vegades en la vestimenta, un equip ben uniformat i nombrós com el nostre, només baixar de l'autocar i entrar per la piscina ja està intimidant als rivals, i cada un dels nostres components se sent més fort de formar part d'aquell equip.

Esperem que tot@s tingueu les equipacions ben preparades per les competicions i en feu un bon ús, sobretot tenint cura a les competicions que és on desapareixen més peces per deixar-les tirades per la grada o per fora de la bossa.


Passem una nota informativa per tots els esportistes del Centre referent a les noves equipacions:


“Fins nou avís (estem estudiant la possible fórmula) no es permet marcar la roba de competició per l’actual temporada 2013/2014 amb cap tipus de brodat o estampació exterior que personalitzi la mateixa. El motiu, com podeu imaginar, és el de mantenir la uniformitat en tots els nostres equips i esportistes. Gràcies ”
 Moltes gràcies a tothom!

No hay comentarios:

Publicar un comentario