IMPORTANT

Vols rebre les notificacions de les noves entrades del Blog al teu correu electrònic personal? Introdueix-lo a la barra superior i ja ho tindràs! Moltes gràcies per seguir-nos!

martes, 5 de noviembre de 2013

CIRCUIT CATALÀ DE TROFEUS: SANT ANDREU

El proper dissabte 9 de novembre del 2013 comencem una nova edició del Circuit Català de Trofeus al CN Sant Andreu. El nostre Primer Equip està preparat i amb moltes ganes de provar-se amb les seves millors proves i anar buscant les millors sensacions per anar preparant els Campionats d'Espanya de final de mes.

Cal recordar que el campió absolut de la darrera edició en categoria masculina va ser el nostre nedador en Fernando Morillas, que degut a la seva gran regularitat i sobretot al seu altíssim nivell demostrat a totes les jornades del circuit, es va enfilar a la primera posició de la categoria absoluta masculina, essent finalment el millor nedador del Circuit Català. Enhorabona Fer!

Fernando Morillas

Lluitarem per estar entre les primeres posicions a totes les proves demostrant que tenim potencial i que volem estar entre els millors. La competència serà molt elevada però necessària per poder veure bones marques i qui sap si alguna marca personal només començar la temporada.

Molta sort a tothom!!!


A continuació hi trobareu la convocatòria:



No hay comentarios:

Publicar un comentario