IMPORTANT

Vols rebre les notificacions de les noves entrades del Blog al teu correu electrònic personal? Introdueix-lo a la barra superior i ja ho tindràs! Moltes gràcies per seguir-nos!

martes, 21 de enero de 2014

3ª Jornada de Lliga Catalana Infantil a Mataró

El proper dissabte 25 de gener del 2014 el nostre equip Infantil entrenat per la Maria i en Parra es posarà a prova amb una nova jornada de lliga catalana amb diferents proves del calendari de competicions. La competició es farà a les nostres instal·lacions (piscina de 25 metres). Cal recordar que és molt important que els nedador@s d'aquesta categoria nedin les diferents proves del calendari per tal de que la seva formació sigui més completa.

Nedar proves que no dominen o poc habituals ajudarà a que el nedador@ cada cop sigui més fort i que tingui capacitat per poder afrontar qualsevol repte, així que esperem que tots aquells que hagin de nedar 3 proves ho facin amb molt bona actitud i de ben segur que obtindran un bon resultat.

Hem de fer un equip infantil molt fort i estar ho més amunt possible de la classificació final per equips. D'aquesta classificació sortiran els equips participants a la Copa Catalana, on el Mataró ha de ser present i lluitar per estar entre els 5 millor equips de Catalunya.

Molta sort a tothom!!!

CONVOCATÒRIA

LLISTATS DE SORTIDA

No hay comentarios:

Publicar un comentario