IMPORTANT

Vols rebre les notificacions de les noves entrades del Blog al teu correu electrònic personal? Introdueix-lo a la barra superior i ja ho tindràs! Moltes gràcies per seguir-nos!

viernes, 14 de marzo de 2014

JORNADA DE LLIGA CATALANA BENJAMINA I PREBENJAMINA A CALELLA

El proper dissabte 15 de març del 2014 el CN Calella organitza una nova jornada de lliga catalana pels nedador@s de l'escola de natació. Serà la 4ª jornada per a la categoria benjamina i la 2ª jornada per a la categoria prebenjamina.

Els nostres nedador@s nedaran les proves de papallona i esquena i els relleus de braça i de crol, on esperem veure bones actuacions a totes les proves. Hem de veure també que es van assimiliant tots els aprenentatges del dia a dia i que cada cop neden millor els estils i més ràpid, senyal de que són cada cop més eficients.

Important nedar bé totes les competicions i tenir opcions per poder classificar-se pels Campionats de Catalunya, ja sigui de forma individual o en els equips de relleus.

La competició començarà a les 16.00 i l'hora de convocatòria dels nostres nedador@s al CN Mataró és a les 14.00. El desplaçament es farà amb autocar i demanem màxima puntualitat a tots els participants.

Al principi nedaran els nedador@s de la categoria prebenjamina i després els de la categoria benjamina. El CN Calella ens ha facilitat una nota informativa on ens demana una mica d'organització per entrar a la grada ja que l'espai és molt reduït perquè pugui estar tothom al mateix temps.

Moltes gràcies a tots per la vostra col·laboració i molta sort a tots els participants.

Som-hi CN Mataró!!!


No hay comentarios:

Publicar un comentario