IMPORTANT

Vols rebre les notificacions de les noves entrades del Blog al teu correu electrònic personal? Introdueix-lo a la barra superior i ja ho tindràs! Moltes gràcies per seguir-nos!

jueves, 31 de julio de 2014

INICI TEMPORADA 2014-2015


INICI TEMPORADA 2014-2015

 

Un cop finalitzada la temporada 2013-2014 i abans de marxar de vacances, volem informar a tots els que formeu part de la família de la Secció de Natació del Centre Natació Mataró de les dates importants que heu de tenir en compte i respectar per rebre tota la informació necessària pel bon funcionament de la propera temporada 2014-2015.

Serà molt important la vostra assistència a aquestes reunions ja que es donarà molta informació sobre el funcionament dels diferents grups d’entrenament i categories, passant pels objectius i continguts de treball fins a les normatives internes i recomanacions. Es donarà una visió de tota la secció de Natació per entendre molt bé quina és l’evolució de cada grup i cap a on volem evolucionar.

Com molt bé sabeu a cada temporada hi ha canvi de grups d’entrenament i a les darreres temporades hem introduït modificacions per organitzar-los i per treure el màxim rendiment de cadascú dels components dels mateixos, sobretot tenint en compte el nivell d’entrenament aconseguit a les darreres temporades, el nivell competitiu, el desenvolupament biològic, compromís, dedicació, assistència i altres variables que anem analitzant durant la temporada.

Us hi esperem a tot@s amb les piles ben carregades i us desitgem unes molt bones vacances.
A continuación hi trobareu un quadre on s'especifiquen els dies d'inici d'entrenament i de les reunions informatives.
 

 

Sergi Garcia Balastegui

Director Tècnic Natació

Entrenador Primer Equip CNM

No hay comentarios:

Publicar un comentario