Seguiment per correu electrònic

IMPORTANT

Vols rebre les notificacions de les noves entrades del Blog al teu correu electrònic personal? Introdueix-lo a la barra superior i ja ho tindràs! Moltes gràcies per seguir-nos!

miércoles, 15 de octubre de 2014

1ª Jornada de lliga catalana Alevina a Mataró

El proper dissabte 18 d'octubre a les 16.30 començarà la temporada competitiva pels nostres Alevins a la piscina de 25 metres de les nostres instal·lacions del CN Mataró. Jornades molt importants per l'aprenentatge de tots els nostres nedador@s, ja que es neden gairebé totes les proves del calendari i considerem un aspecte molt clau que les puguin nedar totes i cadascuna d'elles.

Sortida d'esquena Liam Tancock
Per un altre costat en aquestes jornades s'aconsegueixen unes puntuacions que al final ens classificaran per la Final de la Copa Catalana i hem de mantenir el nivell dels darrers anys i aconseguir la classificació entre els 12 millors i entrar al grup dels millors clubs de Catalunya.

Esperem veure coses molt interessants en aquestes jornades i que els nostres joves esportistes vagin provant coses i aprenent, sobretot de cada cop que es llencen a l'aigua i de les sensacions que han tingut.

A continuació teniu la convocatòria amb la informació de l'hora d'escalfament, equipació que cal portar i proves que nedarà cadascú.Molta sort a tothom!

No hay comentarios:

Publicar un comentario