IMPORTANT

Vols rebre les notificacions de les noves entrades del Blog al teu correu electrònic personal? Introdueix-lo a la barra superior i ja ho tindràs! Moltes gràcies per seguir-nos!

martes, 28 de abril de 2015

COPA D'ESPANYA ABSOLUTA A GIJÓN

Els propers 1, 2 i 3 de maig el nostre Equip Absolut competirà a la prestigiosa Copa d'Espanya a Gijón amb els millors equips de tot l'estat espanyol. Aquest any tenim tan a l'Equip Masculí com a l'Equip Femení lluitant a la Primera Divisió Nacional després dels resultats de l'any passat on les nostres noies van perdre la categoria de Divisió d'Honor contra un equip una mica "sospitós" del Bidasoa plagat de nedadores franceses que va desvirtuar completament la competició. Per un altre costat els nostres nois van aconseguir un excel·lent ascens de divisió demostrant el seu potencial i van deixar la segona divisió enrera per entrar a una nova lluita molt més intensa amb clubs molt més potents.

COPA 2015
Els dos equips encaren aquesta competició amb moltíssimes ganes i lluitaran fins al darrer metre per fer un molt bon paper. Esperem que l'Equip femení pugui lluitar per les primeres posicions i qui sap, si es pot aconseguir l'ascens a Honor, i l'Equip Masculí ha d'aprendre a competir en aquesta nova categoria i lluitar per mantenir-la i qui sap, si en el transcurs de la competició podem optar a quelcom més ambiciós.

Ens espera un cap de setmana molt intens de natació i de moltíssim nivell, on nedador@s i tècnics arribem a la conclusió de que la Copa és la millor competició estatal que tenim i ningú se la vol perdre.

Enhorabona a tot@s els participants que formeu part de l'equip, ja que gràcies a vosaltres i al vostre esforç i dedicació, és possible assistir a aquests esdeveniments tan emocionants.

Molta sort a tothom!!! Molta força CN MATARÓ!!!

CONVOCATÒRIA

INFORMACIÓ I RESULTATS

No hay comentarios:

Publicar un comentario