IMPORTANT

Vols rebre les notificacions de les noves entrades del Blog al teu correu electrònic personal? Introdueix-lo a la barra superior i ja ho tindràs! Moltes gràcies per seguir-nos!

jueves, 3 de diciembre de 2015

CAMPIONAT DE CATALUNYA INFANTIL I JÚNIOR D'HIVERN

Els propers 5, 6, 7 i 8 de desembre els nostres nedador@s infantils i júniors competiran en el seu primer gran Campionat de la temporada. Serà a les instal·lacions del CN Sabadell i el format serà el mateix dels darrers anys. Pels matins es nedaran les eliminatòries i per les tardes les finals i els relleus. Això vol dir que pels matins hi nedarà gairebé tothom i per les tardes només els que es classifiquin o nedin relleus.

Cartell oficial del Campionat

Serà important doncs estar ben organitzats en els desplaçaments ja que es faran amb cotxes particulars i els nedador@s que no nedin per la tarda hauran de tornar a casa a dinar i a descansar per l'endemà.

Un campionat on intentarem demostrar el nostre nivell, classificant el màxim de nedador@s a les finals, lluitant per les medalles en proves individuals i relleus i col·locant el nom del CN Mataró el més amunt possible de la classificació general per equips.

La millora de les marques personals és de vital importància per poder aconseguir els objectius anteriors, per aquest motiu tots els nedador@s s'han d'exigir el màxim durant aquests quatre dies i aprendre d'una competició dura i sobretot de l'experiència.

Molta sort a tothom!!!



No hay comentarios:

Publicar un comentario