IMPORTANT

Vols rebre les notificacions de les noves entrades del Blog al teu correu electrònic personal? Introdueix-lo a la barra superior i ja ho tindràs! Moltes gràcies per seguir-nos!

miércoles, 10 de febrero de 2016

CAMPIONAT DE CATALUNYA ALEVÍ D'HIVERN A OLOT

El proper divendres 12, dissabte 13 i diumenge 14 de febrer es celebren el Campionats de Catalunya Aleví d'hivern a la localitat garrotxina d'Olot. 13 nedador@s del CN Mataró competiran contra els millors nedador@s catalans de la categoria i esperem que durant aquests tres dies puguin demostrar el gran treball que estan realitzant.

Cartell oficial del Campionat

Per alguns serà la primera competició de gran rellevància, on hauran d'estar molt atents a tot el que succeeixi i aprendre de cada detall, superant situacions de nerviosisme i dubtes, per al final poder obtenir el millor resultat personal possible. Altres repetiran format de campionat i hauran de demostrar la seva evolució i experiència i fer un salt de qualitat important.

Proves individuals i de relleus seran el programa que hauran de nedar cada dia, per tant, és molt important que descansisn bé durant les nits i que agafin forces amb tots els àpats, i sobretot no oblidar la hidratació a totes hores sobretot quan estiguin a la piscina.

Els temes logístics (dia i hora de sortida, allotjament, autoritzacions, programa de proves,...) ja es van explicar a la darrera reunió informativa i a continuació us adjuntem tota la informació per si algú no va poder venir o la desconeix. 

Molta sort a tothom i moltes gràcies a la col·laboració dels pares que molt amablement han accedit a participar com equip de recolzament en els desplaçaments necessaris durant aquest campionat.





No hay comentarios:

Publicar un comentario