IMPORTANT

Vols rebre les notificacions de les noves entrades del Blog al teu correu electrònic personal? Introdueix-lo a la barra superior i ja ho tindràs! Moltes gràcies per seguir-nos!

viernes, 22 de abril de 2016

REUNIÓ INFORMATIVA DEL CAMPUS D'ESTIU 2016

Estimats pares i mares,

Us anunciem que ja tenim preparada la reunió informativa del Campus de Natació d'estiu 2016. Serà el proper divendres 29 d'abril a les 19:30 a la sala polivalent del CN Mataró. Com molt bé sabeu, aquest Campus va dirigit als grups d'entrenament de l'Escola de Natació (Marta, Héctor i David) i de l'Equip Aleví (Pol i Andreu).

Campus 2015


Un cop finalitzades les escoles, comencen unes dates on els més menuts poden gaudir de diverses activitats d'estiu i des de la Secció de Natació del CN Mataró tenim preparada una molt bona opció perque els nostres esportistes puguin seguir entrenant durant el mes de juliol i al mateix temps gaudir de totes les activitats i facilitats que tenim pensades per aquest any.

És per aquest motiu que no volem que ningú es perdi aquesta informació i sobretot que un cop  hi assistiu, entengueu la importància que té poder participar d'aquest Campus pels vostres fills i filles.

Moltes gràcies per la vostra atenció!

A continuació trobareu tota la informació que es va tractar durant la prsentació de la reunió.

PRESENTACIÓ INFORMACIÓ DEL CAMPUS 2016

No hay comentarios:

Publicar un comentario