Seguiment per correu electrònic

IMPORTANT

Vols rebre les notificacions de les noves entrades del Blog al teu correu electrònic personal? Introdueix-lo a la barra superior i ja ho tindràs! Moltes gràcies per seguir-nos!

lunes, 9 de mayo de 2016

FINAL DE LA COPA CATALANA INFANTIL I ALEVINA A MOLINS DE REI

El proper dissabte 14 de maig el nostre Equip Infantil participarà a la Final de Copa Catalana Infantil a les instal·lacions del CN Molins de Rei. Després de totes les jornades de lliga, el nostre equip s'ha classificat entre els millors equips de Catalunya i això els hi permetrà competir en el Grup A. Una quarta posició que indica el nostre potencial i intentarem lluitar per estar encara més a munt ja que l'equip té moltes ganes d'aconseguir èxits i nous reptes.

Cartell de la competició

La competició serà en dues sessions (matí i tarda) i ens quedarem a dinar a Molins de Rei. Una jornada dura i intensa on els nostres nedador@s hauran de demostrar el que valen a nivell individual i sobretot a nivell d'equip que és la principal finalitat d'aquesta competició.

Per un altre costat, el nostre Equip Aleví competirà la seva Final de Copa Catalana Alevina el diumenge 15 de maig al mateix escenari de Molins de Rei. També s'han classificat entre els millors clubs de Catalunya, una sisena posició que els col·loca al Grup A i lluitaran per estar el més a munt possible.

La competició tindrà el mateix format que la dels infantils. Dues sessions (matí i tarda) on els nostres nedador@s hauran de repartir-se les proves i demostrar el gran nivell que estan assolint i millorant mes rera mes.

Hi participaran 2 nedador@s per prova i es sumaran les puntuacions que s'aconsegueixin a cadascuna d'elles. Aquests punts, més els aconseguits als relleus, ens donaran les classificscions finals de la competició i veurem finalment quina posició aconseguim a cada categoria.

Molt important doncs, que la implicació dels nedador@s convocats per aquesta competició sigui màxima, ja que el resultat final depèn de l'actuació de cadascun d'ells.

Molta sort a tothom i força CN Mataró!!!

A continuació teniu tota la informació a les convocatòries i enllaços.

COPA INFANTIL
COPA ALEVINA


1 comentario: