Seguiment per correu electrònic

IMPORTANT

Vols rebre les notificacions de les noves entrades del Blog al teu correu electrònic personal? Introdueix-lo a la barra superior i ja ho tindràs! Moltes gràcies per seguir-nos!

lunes, 12 de septiembre de 2016

12 HORES ESPORTIVES AL CN MATARÓ

Comencem la nova temporada 2016-2017 plens de forces i de novetats. El proper dissabte 17 de setembre organitzarem les 12 hores esportives (antigues 24 hores) de 9.00 del matí a 21.00 del vespre amb un posterior sopar i fi de festa.

Es va decidir canviar el format de 24 a 12 hores per tal de fer quelcom més atractiu i que tots plegats poguéssim gaudir d'una manera més intensa d'aquesta activitat.

La principal novetat és que ja no es farà el relleu de natació per tal de sumar metres. Hi haurà relleus, però totalment diferents, amb material, d'habilitats, de velocitat, a més d'activitats fora de l'aigua com una cursa d'orientació, preparació de balls de vídeos musicals, inflables, etc....

Inflables

Els nostres esportistes estaran organitzats en diferents equips i hauran d'anar junts les 12 hores i intentar sumar la major quantitat de punts per tal d'intentar guanyar a la classificació final.

Estem del tot segurs que aquest nou format ens permetrà fer una jornada molt més atractiva i ens ajudarà a començar la temporada amb forces i il·lusions renovades.

Les inscripcions s'han de fer a recepció a partir d'avuí dilluns 12 de setembre i el preu per participar serà de 10€. El preu inclou la participació a les 12 hores, poder gaudir durant 1h 30' dels inflables i del sopar amb gelat i beguda.

És una activitat per tots els nedador@s de la secció de natació excepte pels més menuts que s'acaben d'incorporar (2009-2010), tot i que si volen poden venir a veure l'activitat i a jugar amb els inflables.

Vinga som-hi tots a participar que segur que ho passarem d'allò més bé!!!


Fins dissabte!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario