IMPORTANT

Vols rebre les notificacions de les noves entrades del Blog al teu correu electrònic personal? Introdueix-lo a la barra superior i ja ho tindràs! Moltes gràcies per seguir-nos!

jueves, 17 de noviembre de 2016

CIRCUIT CATALÀ "TROFEU ALEJANDRO LÓPEZ" AL CN SANT ANDREU

Comencem una nova edició del Circuit Català de Trofeus de natació. Serà el proper dissabte 19 de novembre en sessió de matí (eliminatòries) i en sessió de tarda (finlas) a les instal·lacions del CN Sant Andreu (piscina de 25 metres).


Primer Equip


Aquest any el circuit presenta uns petits canvis per intentar que la competició sigui més atractiva. Les tatrdes seran més curtes i només hi haurà una final, per tant, s'haurà de córrer molt pel matí per tal de poder passar a les finals de la tarda. Per un altre costat, el programa de proves i les premiacions han canviat sensiblement, buscant fer les jornades més atractives i que es mantingui el nivell en tots els circuits sense deixar de banda algunes edicions per motius de dates.

És el moment doncs de començar a demostrar del què som capaços aquest any i preparar la fase específica d'aquest primer cicle amb la primera competició de gran dificultat, ja que el nivell que hi haurà en aquest circuit és digne d'un campionat d'Espanya absolut.

Esperem doncs començar amb molt bon peu aquesta nova edició i lluitar perquè els nostres nedador@s estiguin a les finals d'aquest prestigiós circuit.

Molta sort a tothom!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario