IMPORTANT

Vols rebre les notificacions de les noves entrades del Blog al teu correu electrònic personal? Introdueix-lo a la barra superior i ja ho tindràs! Moltes gràcies per seguir-nos!

miércoles, 7 de diciembre de 2016

REUNIÓ INFORMATIVA SOBRE L'STAGE DE PUIGCERDÀ

Després de les grans experiències dels darrers anys, enguany tornem a fer l’stage d’entrenaments a les instal·lacions del Campus la Cerdanya (Puigcerdà), amb les categories benjamina gran, alevina i infantil (grup d'en Roger) amb l'objectiu de promoure hàbits, tècniques d’entrenament i convivència en equip, tot envoltat  en un entorn molt proper a la natura. Les edats implicades en concret són les següents:


Campus Cerdanya
  •  Masculí: nascuts l’any 2002, 2003, 2004, 2005 i 2006
  •  Femení: nascudes l’any  2003, 2004, 2005, 2006 i 2007
És per aquest motiu que us convoquem a una reunió que tindrà lloc el proper dilluns 12 de desembre a les 19.00, a la sala polivalent del Centre. Aquesta reunió és informativa i recomanem l’assistència de tothom.
L'estada serà des del dilluns 2 de gener fins al dimecres 4 de gener. A la reunió es facilitarà tota la informació dels horaris i activitats que es faran a l'estada.
Piscina interior

Som conscients de que el temps se'ns tira a sobre, i el motiu ha estat que des de la part tècnica s'han estat valorant altres opcions d'estada, però ninguna millorava les condicions tan favorables com les que ens trobem a Puigcerdà.
Moltes gràcies per la vostra comprensió i col·laboració.

No hay comentarios:

Publicar un comentario