IMPORTANT

Vols rebre les notificacions de les noves entrades del Blog al teu correu electrònic personal? Introdueix-lo a la barra superior i ja ho tindràs! Moltes gràcies per seguir-nos!

jueves, 19 de enero de 2017

FONS I ESTILS ALEVÍ AL CN MATARÓ

El proper dissabte 21 de gener el nostre equip aleví competirà a la jornada de fons i estils que organitza el CN Granollers. Una nova oportunitat per millorar els registres d'aquestes proves tan importants que serveixen per poder accedir als Campionats de Catalunya.

Equip Aleví


És moment doncs de preparar-se bé i demostrar el proper dissabte del que som capaços. Per un costat, la prova de 400 lliures ens donarà informació de diferents habilitats dels nostres nedador@s com la capacitat aeròbica, la tàctica i el plantejament de la prova, la resistència a la tècnica, la qualitat dels viratges.... Per un altre costat tenim la prova de 200 estils on veurem la versatilitat i el domini tècnic dels quatre estils dels nostres nedador@s, ja que aquesta prova requereix d'un nivell de concentració molt elevat per poder obtenir un bon resultat.

Molta sort a tothom!!!

CONVOCATÒRIA

LLISTATS DE SORTIDA




No hay comentarios:

Publicar un comentario