IMPORTANT

Vols rebre les notificacions de les noves entrades del Blog al teu correu electrònic personal? Introdueix-lo a la barra superior i ja ho tindràs! Moltes gràcies per seguir-nos!

miércoles, 12 de julio de 2017

CAMPIONAT DE CATALUNYA JÚNIOR OPEN AL CN MATARÓ

Del divendres 14 al diumenge 16 de juliol se celebren els Campionats de Catalunya Júnior Open a les nostres instal·lacions del CN Mataró "Circuit Català de trofeus Josep Mons". Una competició amb doble orientació. 


Cartell oficial del Campionat
Per un costat tenim els nedaor@s de la categoria júnior que lluitaran per ser els millors de la seva categoria, passant a les finals, lluitant per les medalles i aconseguint mínimes nacionals o preparar-se pels Campionats d'Espanya del mes d'agost.


Per un altre costat tenim els nedador@s de la categoria absoluta que lluitaran per ser a les finals del circuit català de trofeus. També miraran d'enllestir les darreres mínimes nacionals que queden pendents i d'altres treballaran per anar afinat bé el seu estat de forma i el seu ritme competitiu.

Equip Absolut i Júnior del CN Mataró


Esperem doncs poder gaudir de tres dies intensos de natació i desitgem que l'ambient sigui el més semblant possible al que es va viure a la darrera Copa d'Espanya del mes de maig que va ser tot un èxit.

Molta sort a tothom!!!




No hay comentarios:

Publicar un comentario