IMPORTANT

Vols rebre les notificacions de les noves entrades del Blog al teu correu electrònic personal? Introdueix-lo a la barra superior i ja ho tindràs! Moltes gràcies per seguir-nos!

martes, 20 de febrero de 2018

CAMPIONAT DE CATALUNYA ALEVÍ D'HIVERN A MANRESA

Del divendres 23 al diumenge 25 de febrer, una gran representació (12 en categoria masculina i 14 en categoria femenina) del nostre Equip Aleví competirà en el Campionat de Catalunya Aleví d'hivern a les instal·lacions del CN Minorisa de Manresa.

Un campionat molt especial perquè es realitza en un format molt exigent i els nedador@s han d'estar molt preparats por poder rendir durant els 3 dies.

El fet de dormir fora de casa també serà un factor important a tenir en compte, i els nostres joves esportistes hauran de saber descansar i menjar bé i sobretot no despistar-se i no oblidar-se que estan en uns campionats de Catalunya.

Els tècnics recomanen que portin 2 motxilles, una per la competició i una altra per la roba i tot el que és necessari per a l'allotjament.

Estem segurs que serà un campionat molt exitós però sobretot que tots i cadascun d'ells gaudirà de valent d'aquesta experiència tan maca que ens ofereix el nostre esport.

Teniu tota la informació a la convocatòria. Si teniu qualsevol dubte pregunteu als tècnics corresponents.


CONVOCATÒRIA ALEVINA

INFORMACIÓ I RESULTATS DEL CAMPIONAT

COM ARRIBAR AL CN MINORISA


Molta sort a tothom!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario