IMPORTANT

Vols rebre les notificacions de les noves entrades del Blog al teu correu electrònic personal? Introdueix-lo a la barra superior i ja ho tindràs! Moltes gràcies per seguir-nos!

miércoles, 12 de enero de 2011

Jornada de lliga Infantil i Fons i Estils Aleví

Comença l'activitat competitiva dels nostres equips en aquest nou any 2011 que acabem d'estrenar. Seran els equips Infantil i Aleví on els primers nedaran una nova jornada de Lliga Catalana i els segons nedaran les proves de fons i estils que són classificatòries pels Campionats de Catalunya d'Hivern.

L'equip Infantil lluitarà a totes les proves per continuar amb la bona línia que porten durant tota la temporada. Degut a aquesta bona actuació estan classificats en tercera posició per equips, només superats pel totpoderós Sabadell i l'Atlètic Barceloneta que té un gran equip femení.

És l'hora de la veritat pels nedadors de l'equip Aleví que vulguin estar als propers Campionats de Catalunya. Alguns ja porten una bona classificació de la primera jornada de fons i estils que gairabé els hi assegura la classificació, però d'altres hauran de fer una gran actuació i millorar els seus registres per remuntar posicions en el rànquing definitiu.

Esperem que les festes de Nadal no passin factura i es pugui començar l'any amb magnífiques actuacions de tots els nostres nedador@s. Serà a les nostres instal·lacions aquest dissabte 15 de Gener a partir de les 16.00 de la tarda.

A continuació hi trobareu les convocatòries Aleví, Infantil i les sèries de la competició perquè pugueu programar les actuacions dels vostres fills.

Convocatòria Aleví
http://www.scribd.com/doc/46736292

Convocatòria Infantil
http://www.scribd.com/doc/46736330

Sèries
http://www.scribd.com/doc/46736450/Series-Dissabte


Molta sort i paciència que serà llarg!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario