IMPORTANT

Vols rebre les notificacions de les noves entrades del Blog al teu correu electrònic personal? Introdueix-lo a la barra superior i ja ho tindràs! Moltes gràcies per seguir-nos!

martes, 25 de enero de 2011

Campionats de Catalunya de Fons i Relleus Infantils

El proper dissabte 29 de Gener a les magnífiques instal·lacions del C.N. Sabadell (Can Llong) es celebren els Campionats de Catalunya de Fons i Relleus Infantils amb una gran participació del nostre equip Infantil entrenat per la Maria i en Parra.

La competició es basa en nedar tots els relleus curts del programa, en noies tenim 4x50 de cada estil, en nois 6x50 de cada estil, i de mixtes tenim el 10x50 estils i el 10x50 lliures. A més dels relleus també hi ha participació en les proves de fons. Per un costat en Martí Garolera serà l'encarregat de representar el fons masculí amb la prova de 1500 lliures, i per un altre costat, la Berta Triola i la Júlia Jubany seran les encarregades de representar el fons femení amb la prova dels 800 lliures.

Serà una jornada intensa on molts dels nostres nedadors nedaran moltes proves repartides entre sessió de matí i sessió de tarda, per tant, serà molt important tenir molta cura amb aspectes com la hidratació (aigua+sals minerals+ carbohidrats), petites ingestes durant les sessions (barretes energètiques, chupetins), la recuperació activa fent suaus i estiraments a la piscina de recuperació i sobretot fer un bon dinar i intentar descansar al migdia per la sessió de tarda.

Presentem un equip fort per aquesta competició, esperem que tots plegats puguem gaudir d'una jornada emocionant i gratificant aconseguint bons resultats.


Molta sort!!!


Convocatòria
http://www.scribd.com/doc/47527791

No hay comentarios:

Publicar un comentario