IMPORTANT

Vols rebre les notificacions de les noves entrades del Blog al teu correu electrònic personal? Introdueix-lo a la barra superior i ja ho tindràs! Moltes gràcies per seguir-nos!

martes, 22 de marzo de 2011

En Chus Collado operat de l'espatlla per poder preparar Londres 2012

El nostre nedador Jesús "Chus" Collado ha estat intervingut el passat dilluns 21 de març a Madrid d'una lesió d'espatlla que ja arrossegava desde fa molts anys degut a la seva laxitud a l'espatlla. L'operació ha estat tot un èxit, ha anat tot molt bé i molt ràpid, i d'aquesta manera ens assegurem que podrà començar la temporada de l'any olímpic sense patir per si se li tornarà a sortir l'espatlla o no.



Ara li queda un dur camí de recuperació, on haurà d'enfortir l'espatlla i mica en mica poder tornar a entrenar amb normalitat. En Chus ha hagut de renunciar als Campionats d'Europa d'aquest Juliol a Berlín per operar-se, la decisió es va meditar prou bé, ja que si es planifica en cicles olímpics s'ha de donar prioritat a l'any que s'organitzen els JJOO.

Molts ànims per en Chus de tota la família del Centre Natació Mataró!!!

Us animem a que aporteu comentaris a aquesta notícia per si voleu enviar-li paraules de suport.

1 comentario:

  1. Ánimo Chus! Esto está chupado para ti, en breve volverás a dar guerra a tus compañeros de entrenamiento y sobretodo a tus rivales!!! Con ganas de que vuelvas pronto y deseando que tengas una buena recuperación.

    Sergi.

    ResponderEliminar