IMPORTANT

Vols rebre les notificacions de les noves entrades del Blog al teu correu electrònic personal? Introdueix-lo a la barra superior i ja ho tindràs! Moltes gràcies per seguir-nos!

martes, 15 de marzo de 2011

STAGE a Puigcerdà per Setmana Santa

Un any més, i després de la bona experiència dels darrers anys, repetim la seu del proper Stage de Setmana Santa 2011. Com molt bé sabeu és a les instal·lacions del Campus la Cerdanya a Puigcerdà, on podem nedar a la pisicna coberta climatitzada, fer activitat física poliesportiva, contacte amb la natura i tot tipus de jocs i activitats de sala per si fes mal temps.

És evident que un dels objectius principals és continuar amb la pràctica del nostre esport durant aquests dies de Setmana Santa, però cal dir que són tant o més importants aspectes com: la convivència entre companys i entrenadors, respecte per les instal·lacions, personal i activitats que es facin, conèixer i respectar la natura, respectar horaris d'entrenament, àpats, descans i temps d'esbarjo, etc...

Tot això enmarcat en el contexte natural que ens dona la comarca de la Cerdanya, farà que tots els que hi participin passin una experiència molt positiva i que de ben segur es quedarà grabada com un gran record.

A continuació teniu adjuntat un document on s'amplia la informació de l'Stage i les dates i plaços per fer els pagaments per poder reservar l'activitat sense cap problema.

https://docs.google.com/viewer?a=v&pid=explorer&chrome=true&srcid=0B0sVQHD-bCu1ZWEzYzE5MjAtMzkxZi00OGFlLThlNWEtYmQzNmQ5M2MzMmM2&hl=en


Tots cap a la Cerdanya a passar-ho bé!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario