IMPORTANT

Vols rebre les notificacions de les noves entrades del Blog al teu correu electrònic personal? Introdueix-lo a la barra superior i ja ho tindràs! Moltes gràcies per seguir-nos!

miércoles, 20 de julio de 2011

Campionats d'Espanya Absoluts a Mataró

A partir del divendres 22 de juliol fins al diumenge 24 de juliol, les nostres magnífiques instal·lacions acolliran el Campionats d'Espanya Absoluts de Natació. Fèia 20 anys del darrer Campionat d'Espanya Absolut organitzat a casa nostra i és per aquest motiu que tots plegats volem que surti tot rodó.


Evidentment, per un costat a nivell de resultats esportius (lluitar al màxim per tenir presència a les finals i si es pot lluitar per medallles doncs guanyar-les), i per un altre costat a nivell organitzatiu ja que hi ha molta gent darrera d'aquesta organització, els quals han estat treballant de valent durant mesos i sobretot durant les darreres setmanes, amb ganes, amb il·lusió de fer les coses ben fetes i sobretot de que podem gaudir tots d'un Campionat d'Espanya Absolut que és quelcom espectacular pels enamorats d'aquest bonic esport.

Acollirem a més de 500 esportistes, tècnics, acompanyants i el públic assistent, pels matins seran les eliminatòries, per les tardes les finals, ja podeu còrrer per agafar lloc ja que les graderies estaran plenes a vessar.

A continuació us adjuntem la convocatòria amb els nedador@s que hi participen i les proves que hi neden.

Convocatòria
https://docs.google.com/viewer?a=v&pid=explorer&chrome=true&srcid=0B0sVQHD-bCu1NTI5NDIzY2EtMWZmYS00ZTg3LWFiM2MtODMyZGVmNmJhNTcw&hl=en_US


Molta sort a tothom i moltes gràcies per l'esforç de totes i cadascuna de les persones que han col·laborat i col·laboraran en aquest Campionat!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario