IMPORTANT

Vols rebre les notificacions de les noves entrades del Blog al teu correu electrònic personal? Introdueix-lo a la barra superior i ja ho tindràs! Moltes gràcies per seguir-nos!

jueves, 28 de julio de 2011

Campionats d'Espanya Infantils d'estiu a Valladolid

Del dimarts 2 d'agost al dissabte 6 d'agost es celebraran els Campionats d'Espanya Infantils d'estiu a Valladolid per tancar ja definitivament amb la temporada de natació 2010-2011.

Els nostres joves nedador@s s'estan preparant de valent per fer un bon paper en aquests nacionals, on esperem veure que la seva tan bona evolució d'aquesta temporada continuï el seu camí i s'acabi amb un gran fi de festa, amb marques persoanls, finals, posicions capdavanteres i sobretot, aprendre de les noves experiències i situacions que es trobaran a Valladolid.

Ànims per aquest gran equip Infantil capitanejat per en Parra i la Maria i format per uns nedadors que apunten molt alt i amb un futur molt esperançador!

A continuació hi trobareu la convocatòria per aquest campionat.

Convocatòria
https://docs.google.com/viewer?a=v&pid=explorer&chrome=true&srcid=0B0sVQHD-bCu1MjYyMjdlMTgtYTJiZi00NzJlLWIwOWEtNDg2NDdmYjRkYWRk&hl=en_US

No hay comentarios:

Publicar un comentario