IMPORTANT

Vols rebre les notificacions de les noves entrades del Blog al teu correu electrònic personal? Introdueix-lo a la barra superior i ja ho tindràs! Moltes gràcies per seguir-nos!

martes, 11 de noviembre de 2014

2ª JORNADA DE LLIGA INFANTIL A PREMIÀ

El nostre Equip Infantil competirà juntament amb l'Equip Aleví a la 2ª jornada de la lliga catalana a Premià. Evidentment, són dues competicions diferents però conviuen en el mateix espai en aquesta jornada i tindrem l'oportunitat de veure un munt de nedador@s del CN Mataró lluitant a cadascuna de les proves.

Serà el proper dissabte 15 de novembre a les 16.00 i els nostres nedador@s estan convocats a les 14.40 al CN Mataró o bé, a les 15.00 al CN Premià. Degut a la proximitat, donem facilitats perquè pogueu organitzar els desplaçaments ja que seran en cotxes particulars.

Els infantils hauran de nedar proves com els 400 lliures, els 200 braça, els 100 papallona i els relleus de 4x100 lliures. Esperem doncs que es puguin lluïr a les diferents proves i continuar amb la bona línia que han començat aquesta nova temporada 2014-2015.

Molta sort a tothom!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario