IMPORTANT

Vols rebre les notificacions de les noves entrades del Blog al teu correu electrònic personal? Introdueix-lo a la barra superior i ja ho tindràs! Moltes gràcies per seguir-nos!

jueves, 20 de noviembre de 2014

INFORMACIÓ SOBRE LES MODIFICACIONS DELS HORARIS

Com molt bé ja sabeu hem hagut de reestructurar horaris i espais pel tancament de la piscina de 50 metres, i com es va explicar a l'anterior entrada estarem una mica més apretats a la piscina de 25 i haurem de fer alguns desplaçaments a Premià per perdre el mínim d'entrenament possible.

Cal dir que aquesta organització serà durant les 3 primeres setmanes, ja que a partir del dilluns 15 de desembre ja podrem modificar horaris i reduïr gairebé al mínim els desplaçaments a Premià. Les properes setmanes ja entrem a les vacances de Nadal i serà més fàcil l'organització a les nostres instal·lacions del CN Mataró.

Per una part ja m'han anat informant que el grup de la Maria ja s'ha organitzat per poder anar a Premià tots els dies (excel·lent! gràcies per la vostra col·laboració).

Per un altre costat informar que els horaris que surten al quadre són les franges horàries que tenim per entrenar però les hem d'anar adaptant a la nostra realitat. Per exemple:


  1. Premià 6.15-7.30: Per tal de poder arribar a temps a les classes s'entrenarà fins les 7.15 o l'hora que faci falta, sempre vetllant perquè els vostres fill@s tinguin temps per arribar a les classes.
  2. Premià 17.30 a 19.00: Si no arribem a les 17.30 perquè surten de classes, doncs es comença a les 18.00 o quan s'arribi.
  3. Si no hi ha cap manera de desplaçar-se a Premià es mirarà l'opció d'entrenar a Mataró. Dilluns, dimecres i divendres de 6.15 a 7.30 podrem tenir un carrer per aquelles persones que tinguin problemes per desplaçar-se a Premià (hauran de ser poquets, 8-10 com a molt). El mateix passaria a les tardes on de 16.00 a 18.00 entrena el primer equip a Mataró i podria venir algun nedador@ d'en Parra.
  4. Si no hi hagués la possibilitat de desplaçar-se o bé que tampoc es pot venir a Mataró doncs aquella sessió no es realitza i no passa res.
Per finalitzar informar d'un petit canvi que hi ha hagut a l'Equip Aleví i a l'Equip Infantil de la Maria. Els alevins anaven a Pemià els dimecres i ho modifiquem a dijous. Els infantils de la Maria anaven a Premià el dijous i ara aniran el dimecres. Ha estat un canvi suggerit pels propis entrenadors ja que han vist que era més fàcil per tots realitzar el desplaçament.

Per a qualsevol dubte pregunteu als vostres entrenador@s.

Novament donar-vos les gràcies per la vostra col·laboració i comprensió en aquesta situació tan complicada que ens hem trobat a mitja temporada.

No hay comentarios:

Publicar un comentario