IMPORTANT

Vols rebre les notificacions de les noves entrades del Blog al teu correu electrònic personal? Introdueix-lo a la barra superior i ja ho tindràs! Moltes gràcies per seguir-nos!

miércoles, 17 de diciembre de 2014

1ª JORNADA DE LLIGA BENJAMÍ A MATARÓ

El proper dissabte 20 de desembre els nostres nedador@s de la categoria Benjamina nedaran la primera jornada de la Lliga Catalana a les nostres instal·lacions del CN Mataró. Una primera jornada on es neden una sèrie de proves que ja comencen a ser classificatòries pels Campionats de Catalunya d'Estiu (Final Territorial). Recordem que la suma de temps de les diferents proves donarà la classificació final per aquest Campionat. Per tant, és molt important que puguin fer totes les competicions de lliga i així veurem quants podem classificar.

Però per sobre del rendiment que puguin donar els nostres joves nedador@s hem de vetllar perquè gaudeixin de la competició i perquè vagin demostrant les seves evolucions apreses als enrenaments diaris.

És per aquest motiu que desitgem que passin una bona jornada de natació i aprenguin de les noves experiències que tindran a partir d'ara.

Per a més informació mireu la convocatòria.



Molta sort a tothom!!!


CONVOCATÒRIA

LLISTATS DE SORTIDA

No hay comentarios:

Publicar un comentario