IMPORTANT

Vols rebre les notificacions de les noves entrades del Blog al teu correu electrònic personal? Introdueix-lo a la barra superior i ja ho tindràs! Moltes gràcies per seguir-nos!

miércoles, 17 de diciembre de 2014

CAMPIONAT DE CATALUNYA D'HIVERN INFANTIL I JÚNIOR A BARCELONA

Arriba el moment dels nostres Júniors i Infantils. Del 20 al 23 de desembre competiran fins a 41 nedador@s (17 nois i 24 noies) als Campionats de Catalunya d'Hivern al CN Barcelona. Serà una competició en piscina de 50 metres amb una exigència màxima i moltíssima competitivitat, on veurem a grandíssims nedador@s d'aquestes categories i serà un gran escenari per veure on està el nostre nivell.



Pels matins hi hauran moltes sèries classificatòries i per les tardes veurem el desenllaç de les proves a les finals. Un dels nostres objectius a part de continuar amb l'evolució dels nostres nedador@s serà classificar el màxim de nedador@s a les finals de la tarda, aquest serà un bon indicador del nostre nivell dintre de la natació catalana.

Esperem veure a nedador@s com en Guillem Pujol, Marina Martínez, Carla Feliu, Pau Ruiz i els relleus masculins lluitant per les medalles, i d'altres demostrant que poden estar a les finals A i B de les seves respectives categories.

Pels matins marxarem tots junts en autocar i cap al migdia tornaran aquells nedador@s que no es classifiquin per les finals i no nedin relleus amb el mateix autocar. Els que nedin per la tarda, es quedaran a dinar a Barcelona i la tornada s'haurà de fer en cotxes particulars, per tant demanem la vostra col·laboració ja que entenem que anireu a veure als vostres fills. Si hi hagués qualsevol problema a nivell logístic poseu-vos en contacte amb els entrenadors corresponents i trobarem una solució entre tots.

Molta sort a tots i força CN Mataró!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario